Ohjelmistokehittäjä / Web developer

Oletko sinä hakemamme kehityskykyinen ohjelmistokehittäjä? Ohjelmistokehittäjänä rakennat web-pohjaisia sovelluksia ja osallistut verkkopalveluiden tekniseen toteutukseen yhdessä Front end -kehittäjän kanssa. Lisäksi toimit teknisenä asiantuntijana suunnittelutiimissä, joka vastaa palveluiden ja sovellusten suunnittelusta. Vastuullasi on myös sisällönhallintajärjestelmiemme kehitystyöt.

Olet kiinnostunut mitä alalla tapahtuu ja haluat jatkuvasti oppia hyödyntämään uusimpia tekniikoita ja työkaluja. Suhtaudut verkkopalveluiden rakentamiseen aidolla intohimolla ja tarkkuudella, sekä hahmotat taitavasti myös kokonaisuuksia. Kykenet toimimaan itsenäisesti, mutta myös sosiaalisesti tehokkaana osana tiimiä, projektien laajuuden vaihdellessa.

Toivoisimme sinun pitävän hallussasi mahdollisimman monta alla olevista osaamisalueista ja ominaisuuksista.

Teknologiat / työkalut / menetelmät:

  • PHP, MySQL, Unix
  • HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery
  • WordPress, Drupal
  • Responsiivinen suunnittelu

isona etuna myös seuraavien asioiden hallinta:

  • Sosiaalinen median ja googlen rajapinnat
  • Ymmärrys hyvästä käyttökokemuksesta
  • Asiakaslähtöinen ajattelutapa
  • Ongelmanratkaisukyvyt
  • Oliopohjainen ajattelu
  • Kommunikointitaidot

Huomaathan kuitenkin, että valittavan hakijan ei tarvitse hallita vielä kaikkia yllä mainittuja tekniikoita. Jos olet vielä urasi alussa oleva tulevaisuuden lupaus, kerrothan hakemuksessasi mahdollisista omista projekteistasi koodauksen parissa.

Tässä on hyvä tilaisuus päästä näyttämään potentiaalisi ja luoda pidempiaikainen ura digitaalisten palvelujen kehitystyössä. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkapyyntösi. Tehtävät ovat vakituisia tai pidempikestoisia, mutta ne on myös mahdollista aloittaa joustavasti osa-aikaisena.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Työnhakulomake

Lisätietoa tehtävästä antaa Verkkovaraanin toimitusjohtaja Jesse Kivialho p. 050 46 123 46 (ma-pe 10-15) tai sähköpostitse jesse.kivialho a verkkovaraani.fi.

Paikka täytetään mahdollisimman pian, sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Mitä me haemme?

Verkkovaraani työllistää tällä hetkellä neljä monipuolista osaajaa. Meillä voit työskennellä graafisena ja websuunnittelijana, ohjelmistokehittäjänä, digitaalisen markkinoinnin osaajana sekä asiakasrajapinnassa toimivana myyntihenkilönä. Lisäksi tarjoamme työharjoittelupaikkoja opiskelunsa loppuvaiheessa oleville tuleville ohjelmistokehittäjille, joista meillä on hyvää kokemusta. Kolme työharjoittelijaa on työllistynyt jo osaksi suunnittelutiimiämme!

Vaikka meillä ei sattuisikaan olemaan juuri tällä hetkellä avointa työpaikkaa, olemme kiinnostuneita tutustumaan uusiin potentiaalisiin hyviin työntekijöihin kaikilla rintamilla. Monipuolisille osaajille ja loistaville tyypeille on aina tarvetta, joten kaikki rekrytointihakemukset tallennetaan tulevia avoimia paikkoja varten. Täytä siis ihmeessä avoin työhakemus!

Meillä voi työskennellä

Meihin luottavat jo