Verkkovuosikertomus

Yhä useampi yritys luopuu perinteisistä painetuista vuosikertomuksista ja julkaisee sähköisen vuosikertomuksen. Osa toimijoista käyttää siirtymäkauden aikana molempia rinnakkain. Verkkovuosikertomus tarjoaa helpomman lukukokemuksen eri medioissa. Sen lisäksi, että verkkoversio on perinteistä ekologisempi, sillä voidaan myös saavuttaa vaivattomasti suurempia lukijajoukkoja.

Ekologisempi lukukokemus

Nykyaikana on otettava huomioon myös ekologiset seikat. Sähköinen vuosikertomus on huomattavasti ympäristöystävällisempi tapa saavuttaa suurempia lukijajoukkoja kuin painattaa vuosittain paperinen versio. Varsinkin nuoremman sukupolven edustajille verkkojulkaisu on itsestäänselvä valinta sen helpon saavutettavuuden takia. Koska toteutus on responsiivinen, sen lukeminen on helppoa lähes millä tahansa laitteella.

Verkkovuosikertomuksen PDF-versio kasvattaa lukijajoukkoa

Verkkovaraanin järjestelmä eAdmin toteuttaa ylläpitojärjestelmään syötettyjen tietojen pohjalta automaattisesti myös PDF-version, minkä voi printata tai lähettää vaikkapa sähköpostin liitteenä. Verkkovaraanin toteuttama PDF-versio on laadukas - sen voi halutessaan jopa painaa. Näin pystytään palvelemaan myös niitä lukijoita, jotka kaipaavat perinteisempää lukukokemusta.


Elävyyttä dynaamisilla graafeilla

Yksi verkkoversion etu verrattuna perinteiseen on se, että Verkkovaraanin selkeän ja ymmärrettävän ylläpitojärjestelmän avulla vuosikertomukseen on vaivatonta lisätä dynaamisia graafeja. Dynaamiset elementit lisäävät elävyyttä. Tiedon visualisoiminen pysty-, piirakka- ja viivakaavioilla on tehty Verkkovaraanin ylläpitojärjestelmässä todella helpoksi. Kätevän esikatselu-toiminnon vulla oman julkaisun ulkoasua voi tarkastella reaaliaikaisesti. Dynaamisten graafien lisäksi myös kuvien, videoiden, sisältönostojen, taulukoiden, lomakkeiden ja karttojen lisääminen julkaisuun on vaivatonta.

Järjestelmä taipuu moneen

eAdmin-järjestelmällä voi toteuttaa verkkovuosikertomuksen lisäksi myös muunlaisia raportteja, kuten

  • ympäristöraportti
  • yritysvastuuraportti
  • tuotekatalogi
  • tuoteluettelo

Verkkovuosikertomus Nopeamedia-palvelullamme

Katso referenssimme:

Naantalin Energian verkkovuosikertomus

Kymenlaakson sähkön vuosikertomukset ja osavuosikatsaukset

 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
Pakollinen kenttä
 

Meihin luottavat jo