Hydoring Verkkosivut

Uudistettu verkkopalvelu toteutettiin tukemaan johtavan kotimaisen hydrauliikkavalmistajan markkinointia, sähköistä viestintää ja tuoteratkaisujen esittelyä. Uuden eAdmin 5 -ylläpitojärjestelmän päälle toteutetun sivuston ylläpito ja päivittäminen on vaivatonta ja nopeaa.

Hydoring on ollut asiakkaanamme jo vuodesta 2007 lähtien. Yrityksen toiminta on edellisestä sivustojulkaisusta lähtien kehittynyt huomattavasti, ja vakiotuotteiden myynnin ohelle on syntynyt täysin uusia liiketoiminta-alueita (mm. marine offshore) sekä uusia myyntikanavia ulkomaille (Pohjoismaat, Baltia, Venäjä). Huomioimme nämä lähtökohdat sivustouudistuksessa niin verkkoilmeen, rakenteen kuin myös sisällön esitystapojen osalta 

Verkkopalvelusta haluttiin luoda yrityksen aktiivinen markkinointikanava. Sivustolle suunniteltiin nykyaikainen, yritysilmeen mukainen näyttävä ulkoasu ja se toteutettiin uudelle eAdmin 5-ylläpitojärjestelmälle. Uudenaikaisen järjestelmän ansiosta mm. sisällönhallinta ja uutisointi onnistuvat ylläpitäjiltä tehokkaasti.

Asiakkaalle toimitettiin mm.

  • Sivuston ulkoasun suunnittelu
  • Sisältönosteiden ja pikalinkkien hallinta
  • Sähköisten lomakkeiden hallinta
  • Käytönseuranta ja analytiikkapalvelu
  • Näyttävät asiakaskohtaiset taittomallit
  • Tuotesimulaattori asiakaskohtaisten ratkaisujen esittelyyn
Tutustu sivustoon
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
Pakollinen kenttä
 
Verkkovaraani uudisti verkkopalvelumme, lopputulos ylitti odotuksemme ja aikataulut pitivät sovitusti. Myös uusi eAdmin5 -ylläpitoalusta on todella helppo ja nopea käyttää!
- Ville Eskelinen, Myyntipäällikkö, Hydoring Oy

Meihin luottavat jo