Verkkovaraani on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

Viestinnän, markkinoinnin, sähköisten palveluratkaisujen ja graafisen suunnittelun palveluita saman katon alta. Meillä on töissä viestinnän ammattilaisia, graafikkoja, ohjelmoijia ja ohjelmistosuunnittelijoita. 

Saat meiltä yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella rautaista ammattitaitoa viestintä- ja markkinointiratkaisujen suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Pääosaamisemme rakentuu kolmesta toisiaan tukevasta osa-alueesta:

  • viestintä-, palvelu- ja markkinointiratkaisujen suunnittelu
  • visuaalisointi ja näyttävät graafiset toteutukset
  • modernit ja innovatiiviset tekniset ratkaisut

Digitaalista ja perinteistä  

Eri toimialoilla olevia yritys- ja organisaatioasiakkaita meillä on reilut 80. Pitkäaikaisimmat asiakasyhteistyösuhteet ovat kestäneet jo yli kymmenen vuotta ja toimintaamme kuvaa suunnitelmallisuus ja pitkäjänteinen yhteistyö. Toteutamme ratkaisuja jotka aidosti hyödyttävät asiakkaan eri toiminta- ja palvelumuotoja jolloin viestintää ja markkinointia voidaan kehittää vuosien saatossa ja kulloistenkin asiakastarpeitten mukaisesti.  

Laaja ja monipuolinen digitaaliseen markkinointiviestintään kehitetty eAdmin–järjestelmämme kattaa lähes kaikki nykyaikaisiin verkkopalveluihin liittyvät tarpeet. Näin asiakkaamme saavat toteutettua laajemmatkin sähköiset liiketoimintaratkaisut saman järjestelmän avulla. 

Verkkoratkaisujen lisäksi meiltä saa graafisen suunnittelun palveluita myös perinteisiin medioihin. Onhan se näppärää kun eri mediat puhuvat samaa kieltä ja viestinnässäkin on selvä kokonaisnäkemys.

Toteutamme myös IT-koulutuksia Piuha-nimellä.

 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
Pakollinen kenttä
 

Meihin luottavat jo