Osa-aikainen myyjä

Osa-aikaisen myyjän toimenkuvana on uusasiakashankinta. Tehtäviisi kuuluu kontaktointilistojen muodostaminen ja kylmäpuheluiden soittaminen tavoitteenasi sopia tapaamisia kiinnostaviin yrityksiin. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen voit myös tehdä myyntityötä uusasiakastapaamisissa ja kirjoittaa tarjouksia asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Työssäsi pääset hyödyntämään moderneja pilvipohjaisia B-to-B myynnin työkaluja.

Tehtävä on osa-aikainen (n. 2-3 päivää/viikko) ja määräaikainen (15.6.2018 asti). Työ sopii hyvin opiskelijalle ja on sovitettavissa opiskeluaikatauluihin sopivaksi. Palkkaus perustuu tehtyihin työtunteihin. Tämä tehtävä on täytetty.

Asiakkaille tarjoamamme palvelut ovat graafista suunnittelua, verkkopalveluiden suunnittelua ja toteutusta, sekä digitaalista markkinointia. Etuna on siis esimerkiksi käyttöliittymien ja verkkopalveluiden suunnittelun, hakukoneoptimoinnin ja -markkinoinnin ymmärtäminen sekä visuaalinen näkemys. Teknisestä osaamisesta on myös etua ja ohjelmoinnin ymmärtäminen helpottaa työtä, mutta ei ole välttämätöntä, kunhan sinulla on vain valmiudet oppia ja omaksua tarvittavaa tietotaitoa työn ohessa. Myyntitaidot, asiakkaasta välittävän asenteen sekä asiakkaan liiketoimintaa ymmärtävän osaamisen tuot tullessasi.

Täytä työhakemus

Arvioi oma osaamisesi eri osa-alueilta

Pakollinen kenttä
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
Pakollinen kenttä
 

Meihin luottavat jo