Työpaikat

Verkkovaraanissa hyville, monipuolisille osaajille riittää kysyntää oman ohjelmistokehityksemme sekä mielenkiintoisten asiakasprojektiemme myötä. Meillä voit työskennellä ohjelmistokehittäjänä, graafisena tai websuunnittelijana, digimarkkinoinnin parissa sekä ratkaisumyyjänä, jonka lisäksi tarjoamme työharjoittelupaikkoja ohjelmistokehittäjille!

Verkkovaraani työpaikkana

Meillä tehdään mielenkiintoisia asiakasprojekteja hyvin erilaisille asiakkaille, jotka haastavat meidät kehittämään nykyaikaisia verkkosovelluksia ja -palveluita, joissa hyödynnetään tehokkaasti uusia tekniikoita.

Meillä pääsee tekemään työtä sekä itsenäisesti, että osana muuta tiimiä, jolloin ongelmat ja haasteet auttavat kehittymään työssäsi. Emme ole perinteinen ohjelmistotalo, vaan nykyaikainen digimediatoimisto, jossa viestinnän ja markkinoinnin ratkaisuja tehdään rennossa ja luovassa ilmapiirissä niin perinteiseen, kuin myös sähköiseen mediaankin. Yli 20 vuoden kokemus ja monipuolinen osaaminen takaavat asiantuntemuksen, josta asiakkaamme hyötyvät!

Viimeaikoina responsiivinen suunnittelu, verkkokaupat, erilaiset yhteisölliset verkkopalvelut, mainontaratkaisut ja viraalikampanjat, sosiaalisen median ratkaisut sekä kokonaisvaltaiset ilmeuudistukset ovat olleet kovaa huutoa asiakkaittemme keskuudessa. Parhaan käsityksen meillä tehtävästä työstä saat varmaankin tutustumalla asiakastöihimme tai uusimpiin uutisointeihin. Äläkä unohda Verkkovaraanin Facebook -sivua, jossa asiakastöiden ohella palasia Varaanien arjesta. 

Mitä me haemme?

Verkkovaraani työllistää tällä hetkellä neljä monipuolista osaajaa. Meillä voit työskennellä graafisena ja websuunnittelijana, ohjelmistokehittäjänä, digitaalisen markkinoinnin osaajana sekä asiakasrajapinnassa toimivana myyntihenkilönä. Lisäksi tarjoamme työharjoittelupaikkoja opiskelunsa loppuvaiheessa oleville tuleville ohjelmistokehittäjille, joista meillä on hyvää kokemusta. Kolme työharjoittelijaa on työllistynyt jo osaksi suunnittelutiimiämme!

Vaikka meillä ei sattuisikaan olemaan juuri tällä hetkellä avointa työpaikkaa, olemme kiinnostuneita tutustumaan uusiin potentiaalisiin hyviin työntekijöihin kaikilla rintamilla. Monipuolisille osaajille ja loistaville tyypeille on aina tarvetta, joten kaikki rekrytointihakemukset tallennetaan tulevia avoimia paikkoja varten. Täytä siis ihmeessä avoin työhakemus!

Meillä voi työskennellä

Meihin luottavat jo