Web-graafikko

Oletko sinä hakemamme kehityshaluinen ja -kykyinen Web-graafikko? Web-graafikkona suunnittelet ja toteutat asiakastarpeiden perusteella verkkosivustojen ilmeitä ja käytettävyyttä. Osaat kuunnella asiakkaan tarpeita ja luoda niiden perusteella asiakkaan odotukset ylittäviä, näyttäviä, helppokäyttöisiä ja kohderyhmätarpeet huomioonottavia verkkosivustojen ulkoasuja. Tunnet saavutettavuuden ja esteettömyyden periaatteet ja osaat käytännössä soveltaa niitä suunnittelutyössäsi.

Sinulla on hyvä tuntemus graafisesta ja käyttöliittymäsuunnittelusta. Photoshop on tärkein työvälineesi. Sinulla on myös ymmärrystä verkkosivustojen suunnittelusta ja pystyt mahdollisesti toteuttamaan käyttöliittymistäsi toimivia prototyyppejä HTML5-, CSS3- ja JavaScript-tekniikoita käyttäen. Tiedät mitä mobiililaitteet edellyttävät verkkosivuston graafiselta suunnittelulta.

Web-graafikkona et hallitse ohjelmointia, mutta tunnet riittävästi teknisen toteutuksen reunaehtoja ja mahdollisuuksia. Osallistut myös oman eAdmin -sisällönhallintajärjestelmämme kehitystyöhön graafisen suunnittelun ja käyttöliittymäelementtien suunnittelun osalta.  Kykenet toimimaan sekä itsenäisesti että sujuvassa yhteistyössä niin websuunnittelijoiden kuin ohjelmistokehittäjienkin kanssa.


Edellytämme sinulta ainakin seuraavien osa-alueiden osaamista:

  • Graafinen suunnittelu
  • Photoshop
  • Adobe Indesign
  • Ymmärrys hyvästä käyttökokemuksesta ja käyttöliittymäsuunnittelusta
  • Ymmärrys mobiililaitteiden asettamista vaatimuksista graafiseen suunnitteluun


Isona etuna myös seuraavien asioiden hallinta:
 

  • Asiakaslähtöinen ajattelutapa
  • Kommunikointitaidot
  • Ymmärrys verkkopalveluiden suunnittelusta (HTML5, CSS3 (Sass), JavaScript, JQuery)
  • Google AdWords, Facebook, LinkedIn, Instagram-mainonta, hakukoneoptiointi

Huomaathan kuitenkin, että valittavan hakijan ei tarvitse hallita vielä kaikkia yllä mainittuja asioita. Jos olet vielä urasi alussa oleva tulevaisuuden lupaus, kerrothan hakemuksessasi mahdollisista omista projekteistasi  graafisen suunnittelun parissa.

Tässä on hyvä tilaisuus päästä näyttämään potentiaalisi ja luoda pidempiaikainen ura digitaalisten palvelujen kehitystyössä. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkapyyntösi. Tehtävät ovat vakituisia tai pidempikestoisia, mutta ne on myös mahdollista aloittaa joustavasti osa-aikaisena.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Verkkovaraanin toimitusjohtaja Jesse Kivialho p. 050 46 123 46 (ma-pe 10-15) tai sähköpostitse jesse.kivialho a verkkovaraani.fi.

Täytä työhakemus

Mitä me haemme?

Verkkovaraani työllistää tällä hetkellä neljä monipuolista osaajaa. Meillä voit työskennellä graafisena ja websuunnittelijana, ohjelmistokehittäjänä, digitaalisen markkinoinnin osaajana sekä asiakasrajapinnassa toimivana myyntihenkilönä. Lisäksi tarjoamme työharjoittelupaikkoja opiskelunsa loppuvaiheessa oleville tuleville ohjelmistokehittäjille, joista meillä on hyvää kokemusta. Kolme työharjoittelijaa on työllistynyt jo osaksi suunnittelutiimiämme!

Vaikka meillä ei sattuisikaan olemaan juuri tällä hetkellä avointa työpaikkaa, olemme kiinnostuneita tutustumaan uusiin potentiaalisiin hyviin työntekijöihin kaikilla rintamilla. Monipuolisille osaajille ja loistaville tyypeille on aina tarvetta, joten kaikki rekrytointihakemukset tallennetaan tulevia avoimia paikkoja varten. Täytä siis ihmeessä avoin työhakemus!

Meillä voi työskennellä

Meihin luottavat jo