Lasikeraaminen Teollisuus Verkkosivut, Yritysilme

Suunnittelimme lasikeraamisen alan yritysten liitolle yritysilmeen, joka sisältää tunnuksen, värimaailman, typografian ja muotokielen. Ilmeuudistuksen yhteydessä suunnittelimme ja toteutimme liitolle myös verkkosivuston ja uutiskirjeen.

Lasikeraaminen teollisuus LT ry on lasikeraamista teollisuutta sekä erikoistuoteteollisuutta ja näihin liittyvää toimintaa harjoittavien jäsenten yhteenliittymä elinkeino- ja työnantajapoliittisissa asioissa.  Liitto on huolehtinut lasikeraamisen alan työmarkkinaedunvalvonnasta vuodesta 1995 lähtien.

Aiemmalta nimeltään liitto oli Kulutustavara- ja erikoistuoteteollisuus KET ry, eikä sillä ollut juuri kunnollista yritysilmettä saati verkkosivuja. Organisaatiouudistuksen yhteydessä tarvittiin luonnollisesti vakuuttava ja moderni ilme sekä nykyaikaiset välineet digitaaliseen viestintään.

Suunnittelimme liitolle organisaatioilmeen, sisältäen tunnuksen, värimaailman, typografian ja muotokielen, jonka lisäksi suunnittelimme ja toteutimme nykyaikaiset ja ilmeen mukaiset verkkosivuston ja uutiskirjeen liiton jäsen- ja sidosryhmäviestintään. Verkkosivusto ja uutiskirje toteutettiin eAdmin 5 -sisällönhallintajärjestelmän päälle, jonka avulla viestintää voidaan hallita helposti kokonaisuutena samasta järjestelmästä. Liiton Ekstranet-palvelu tullaan ottamaan myöhemmin käyttöön.

Asiakkaalle toimitettiin mm.

  • Organisaatioilme
  • Verkkosivusto
  • Ekstranet-palvelu
  • Uutiskirje
Tutustu sivustoon
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
Pakollinen kenttä
 

Meihin luottavat jo