Nordic Casemix Center Verkkosivut, Graafinen suunnittelu, Yritysilme

Uudistimme terveydenhuollon organisaatioiden toimintoja optimoivan Nordic Casemix Centren organisaatioilmeen ja verkkosivuston. Organisaatioilmettä tukee myös uudet käyntikortit ja asiakirjapohjat.

Nordic Casemix Centre kehittää ja ylläpitää Nordic Casemix -järjestelmää, joka pyrkii kehittämään ja optimoimaan terveydenhuollon organisaatioiden toimintaa.

Asiakas halusi raikastaa ja nuorentaa ilmettään, jonka yhteydessä oli ajankohtaista uudistaa myös verkkosivusto ja tarpeelliset asiakirja- ja esityspohjat. Sivusto toteutettiin oman eAdmin 5 -sisällönhallintajärjestelmän päälle, jonka avulla asiakas voi helposti hallita sivustonsa sisältöä.

Asiakkaalle toimitettiin  mm:

  • Yritysilme
  • Verkkosivusto
  • Käyntikortit
  • Asiakirjapohja ja kansilehti
  • PowerPoint-pohja
Tutustu sivustoon
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
Pakollinen kenttä
 
Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen verkkosivustoomme. Ajatuksiamme kuunneltiin ja suunnittelija toteutti ne yli odotustemme.  Myös uusi organisaatioilme tuntui heti omalta, koska suunnittelija oli onnistunut yhdistämään meidän ajatuksiamme omaan visioonsa. Verkkosivujen eAdmin-hallintatyökalu on myös erittäin helppokäyttöinen. Emme voisi olla tyytyväisempiä.
- Tiina Pasanen, Office Manager, Nordic Casemix Center

Meihin luottavat jo