Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR Verkkosivut, Graafinen suunnittelu, Yritysilme

Uudistimme kotimaisen vilja- ja öljykasvituotannon asiantuntijaorganisaation, VYR:n, yritysilmeen sekä verkkopalvelun, jonka kylkeen suunnittelimme ja toteutimme myös mobiilisovelluksen ja responsiivisen uutiskirjeen. Suunnittelimme asiakkaalle myös uudet käyntikortit.

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR on suomalaisen vilja- ja öljykasvisektorin toimijoiden yhteinen kehittämisorganisaatio. Yhdistykseen kuuluu noin 40 sektorin toimijaa/yritystä. 

VYR:n yhtenä keskeisenä toiminnan tavoitteena on vilja- ja öljykasvimarkkinoihin liittyvän tiedon tuottaminen ja välittäminen. Käytännössä esimerkiksi viljelijät voivat käyttää näitä tietoja päätöstensä tukena.   

Suunnittelemamme verkkopalvelu tarjoaa ajankohtaiset tiedot vilja-alan tapahtumista kotimaassa ja maailmalla. Toteuttamamme mobiilisovelluksen avulla viljelijät saavat ajankohtaiset tiedot viljojen ja öljykasvien kotimaan markkinoiden hinnoista kätevästi myös mobiililaitteisiinsa. Myös uutiskirje tulee ahkeraan käyttöön tiedottamaan viljelijöille ja muille alan toimijoille alan ajankohtaisista tapahtumista.

Asiakkaalle toimitettiin mm:

  • Yritysilme
  • Verkkosivusto
  • Mobiilisovellus
  • Käyntikortit
  • Uutiskirje
Tutustu sivustoon
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
Pakollinen kenttä
 
Verkkovaraanin ansiosta uudet verkkosivumme ovat nyt erittäin käyttäjäystävälliset ja uusittu ulkonäkö on ihanan raikas. Verkkovaraanin kanssa yhteistyö sujui luonnikkaasti ja palveluja räätälöitiin juuri meidän näköisiksi, siis asiakaspalvelua parhaimmillaan. Ylläpitojärjestelmä on hyvin looginen ja siksi sivustojen päivittäminen on yksinkertaista ja helppoa.
- Katri Popov, Asiantuntija, Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR

Meihin luottavat jo