Digimarkkinoinnin osaaja

Oletko sinä hakemamme kehityshaluinen ja -kykyinen digimarkkinoinnin osaaja? Digitaalisen markkinoinnin osaajana toimit asiakkaiden kanssa tiivissä yhteistyössä sekä kehittäen heidän digitaalista markkinointiaan että kouluttaen heitä Piuha IT-koulutuksen kautta (piuha.fi). Meillä digitaalisen markkinoinnin perusosa-alueet ovat hakukoneoptimointi ja -markkinointi (Google Ads). Tämän lisäksi esimerkiksi Facebook ja LinkedIn -markkinoinnin, sisällöntuotannon, uutiskirjeiden ja markkinoinnin automaation tuntemus ovat iso plussa.

Digimarkkinoinnin osaajana osaat analysoida verkkosivustoja ja AdWords-markkinointikampanjoita ja kertoa, miten niiden verkkonäkyvyyttä ja konversioprosenttia kehitetään. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky toimia asiakkaiden kanssa kouluttaen ja keskustellen.

Edellytämme sinulta ainakin seuraavien asioiden osaamista:

  • Hakukoneoptimointi (sis. Google Analytics)
  • Google Ads
  • Kouluttaminen ja vuorovaikutustaidot


Isona etuna myös seuraavien asioiden hallinta:
 

  • Sisällöntuotanto
  • Wordpress
  • Verkkokaupat
  • Facebook, LinkedIn, Instagram-mainonta
  • Uutiskirjeet
  • Markkinoinnin automaatio

Huomaathan kuitenkin, että valittavan hakijan ei tarvitse hallita vielä kaikkia yllä mainittuja asioita. Tärkeintä on kyky kouluttaa ja perusosaaminen hakukoneoptimoinnista ja -markkinoinnista. Työssä pääsee kehittymään vauhdikkaasti!

Tässä on hyvä tilaisuus päästä näyttämään potentiaalisi ja luoda pidempiaikainen ura digitaalisten palvelujen kehitystyössä. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkapyyntösi. Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, mutta on laajennettavissa täysipäiväiseksi myöhemmin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Verkkovaraanin toimitusjohtaja Jesse Kivialho p. 050 46 123 46 (ma-pe 10-15) tai sähköpostitse jesse.kivialho a verkkovaraani.fi.

Täytä työhakemus

Mitä me haemme?

Verkkovaraani työllistää tällä hetkellä neljä monipuolista osaajaa. Meillä voit työskennellä graafisena ja websuunnittelijana, ohjelmistokehittäjänä, digitaalisen markkinoinnin osaajana sekä asiakasrajapinnassa toimivana myyntihenkilönä. Lisäksi tarjoamme työharjoittelupaikkoja opiskelunsa loppuvaiheessa oleville tuleville ohjelmistokehittäjille, joista meillä on hyvää kokemusta. Kolme työharjoittelijaa on työllistynyt jo osaksi suunnittelutiimiämme!

Vaikka meillä ei sattuisikaan olemaan juuri tällä hetkellä avointa työpaikkaa, olemme kiinnostuneita tutustumaan uusiin potentiaalisiin hyviin työntekijöihin kaikilla rintamilla. Monipuolisille osaajille ja loistaville tyypeille on aina tarvetta, joten kaikki rekrytointihakemukset tallennetaan tulevia avoimia paikkoja varten. Täytä siis ihmeessä avoin työhakemus!

Meillä voi työskennellä

Meihin luottavat jo