Digimarkkinoinnin harjoittelija

Oletko sinä hakemamme kehityshaluinen ja -kykyinen digimarkkinoinnin harjoittelija? Digitaalisen markkinoinnin harjoittelijana seuraat ja kehität yrityksemme tuotteiden ja palveluiden (mm. Piuha IT-koulutus, Nopea.media) digitaalista  näkyvyyttä esimerkiksi hakukoneptimoinnin, Google Adsin ja markkinoinnin automaation sekä uutiskirjeiden keinoin.

Digimarkkinoija analysoi verkkosivustoja ja uutiskirje- sekä Ads-markkinointikampanjoita ja kehittää niitä edelleen. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin erinomainen suomen kielen taito ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Edellytämme sinulta ainakin seuraavien asioiden osaamista:

  • Erinomainen suomen kielen taito (Digimarkkinoija kirjoittaa uutiskirjeitä, verkkosivustojen sisältöä, mainoksia jne.)
  • Kyky oppia käyttämään erilaisia verkkotyökaluja (katso lista alla)


Tulet opettelemaan seuraavia työkaluja, joten niiden tuntemisesta on sinulle hyötyä, mutta fiksu kaveri oppii ne hyvinkin nopeasti: 

  • Hakukoneoptimointi (sis. Google Analytics)
  • Google Ads
  • Wordpress ja oma sisällönhallinnan järjestelmämme
  • MailChimp ja oma uutiskirjemarkkinoinnin sovelluksemme
  • Facebook ja LinkedIn-mainonta
  • Loyalistic (Markkinoinnin automaatio)

Tässä on hyvä tilaisuus päästä näyttämään potentiaalisi ja luoda pidempiaikainen ura digitaalisten palvelujen kehitystyössä. Tehtävä on määräaikainen ja täysipäiväinen harjoittelu, josta maksamme harjoittelupalkan (700 €/kk) ja lisäksi harjoittelija saa meiltä kattavasti koulutusta digimarkkinoinnin eri osa-alueisiin mm. osallistumalla järjestämiimme hakukoneoptimointi ja Google Ads-koulutuksiin (katso piuha.fi).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Harjoittelun tarkka ajankohta ja kesto on sovittavissa, mutta suurinpiirtein olemme ajatelleet harjoittelun olevan tammi-helmikuun vaihteesta enintään kesään asti eli noin 3-5 kuukautta. Aikaisimmillaan uusi henkilö voisi aloittaa jo 21.1.2019.

Lisätietoa tehtävästä antaa Verkkovaraanin toimitusjohtaja Jesse Kivialho p. 050 46 123 46 (ma-pe 10-15) tai sähköpostitse jesse.kivialho a verkkovaraani.fi.

Täytä hakemus

Mitä me haemme?

Verkkovaraani työllistää tällä hetkellä neljä monipuolista osaajaa. Meillä voit työskennellä graafisena ja websuunnittelijana, ohjelmistokehittäjänä, digitaalisen markkinoinnin osaajana sekä asiakasrajapinnassa toimivana myyntihenkilönä. Lisäksi tarjoamme työharjoittelupaikkoja opiskelunsa loppuvaiheessa oleville tuleville ohjelmistokehittäjille, joista meillä on hyvää kokemusta. Kolme työharjoittelijaa on työllistynyt jo osaksi suunnittelutiimiämme!

Vaikka meillä ei sattuisikaan olemaan juuri tällä hetkellä avointa työpaikkaa, olemme kiinnostuneita tutustumaan uusiin potentiaalisiin hyviin työntekijöihin kaikilla rintamilla. Monipuolisille osaajille ja loistaville tyypeille on aina tarvetta, joten kaikki rekrytointihakemukset tallennetaan tulevia avoimia paikkoja varten. Täytä siis ihmeessä avoin työhakemus!

Meillä voi työskennellä

Meihin luottavat jo