Web-suunnittelija / Front-End -kehittäjä

Oletko sinä hakemamme kehityshaluinen ja -kykyinen Web-suunnittelija? Web-suunnittelijana suunnittelet ja toteutat erilaisiin asiakastarpeisiin soveltuvia viestintäpainotteisia verkkopalveluita. Osaat kuunnella asiakkaan tarpeita ja luoda niiden perusteella asiakkaan odotukset ylittäviä, näyttäviä, helppokäyttöisiä ja kohderyhmätarpeet huomioonottavia moderneja verkkopalveluita. Tunnet saavutettavuuden ja esteettömyyden periaatteet ja osaat käytännössä soveltaa niitä suunnittelutyössäsi. Käyttöliittymäsuunnittelu ja toiminnallisuuksien suunnittelu ovat sinulle enemmän kuin arkipäivää. Lisäksi responsiivinen suunnittelu on sinulle jo tuttua ja ymmärrät käytännössä mitä verkkopalvelun käyttö mobiililaitteella edellyttää niin suunnittelun kuin toteutuksen näkökulmasta. Graafisen suunnittelun ja/tai verkkomarkkinoinnin, hakukoneoptimoinnin ja sosiaalisen median mainonnan osaaminen ja kokemus on iso plussa.

Web-suunnittelijana osallistut myös oman eAdmin -sisällönhallintajärjestelmämme kehitystyöhön toiminnallisuuksien ja käyttöliittymäelementtien suunnittelun osalta. Osaat soveltaa omia taitojasi tilanteen mukaan, ja tunnet ainakin sisältötuotannon kannalta julkaisujärjestelmiä ja niiden mahdollisuuksia. Kykenet toimimaan sekä itsenäisesti että sujuvassa yhteistyössä niin graafikoiden, kuin ohjelmistosuunnittelijoidenkin kanssa.


Edellytämme sinulta ainakin seuraavien tekniikoiden osaamista:

 • HTML5
 • CSS3 (Sass)
 • Responsiivinen web
 • JavaScript
 • JQuery


Isona etuna myös seuraavien asioiden hallinta:
 

 • Graafinen suunnittelu
 • Photoshop
 • Adobe Indesign
 • Verkkomarkkinointi
 • Hakukoneoptimointi
 • Google AdWords, Facebook, LinkedIn, Instagram-mainonta
 • Versiohallinta (Git)
 • PHP
 • Unix-palvelinympäristöt ja palvelinpään ohjelmistot

Huomaathan kuitenkin, että valittavan hakijan ei tarvitse hallita vielä kaikkia yllä mainittuja tekniikoita. Jos olet vielä urasi alussa oleva tulevaisuuden lupaus, kerrothan hakemuksessasi mahdollisista omista projekteistasi koodauksen ja graafisen suunnittelun parissa.

Tässä on hyvä tilaisuus päästä näyttämään potentiaalisi ja luoda pidempiaikainen ura digitaalisten palvelujen kehitystyössä. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkapyyntösi. Tehtävät ovat vakituisia tai pidempikestoisia, mutta ne on myös mahdollista aloittaa joustavasti osa-aikaisena.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Verkkovaraanin toimitusjohtaja Jesse Kivialho p. 050 46 123 46 (ma-pe 10-15) tai sähköpostitse jesse.kivialho a verkkovaraani.fi.

Täytä työhakemus

Mitä me haemme?

Verkkovaraani työllistää tällä hetkellä neljä monipuolista osaajaa. Meillä voit työskennellä graafisena ja websuunnittelijana, ohjelmistokehittäjänä, digitaalisen markkinoinnin osaajana sekä asiakasrajapinnassa toimivana myyntihenkilönä. Lisäksi tarjoamme työharjoittelupaikkoja opiskelunsa loppuvaiheessa oleville tuleville ohjelmistokehittäjille, joista meillä on hyvää kokemusta. Kolme työharjoittelijaa on työllistynyt jo osaksi suunnittelutiimiämme!

Vaikka meillä ei sattuisikaan olemaan juuri tällä hetkellä avointa työpaikkaa, olemme kiinnostuneita tutustumaan uusiin potentiaalisiin hyviin työntekijöihin kaikilla rintamilla. Monipuolisille osaajille ja loistaville tyypeille on aina tarvetta, joten kaikki rekrytointihakemukset tallennetaan tulevia avoimia paikkoja varten. Täytä siis ihmeessä avoin työhakemus!

Meillä voi työskennellä

Meihin luottavat jo