Työharjoittelija

Tarjoamme loppuvaiheessa opintojaan oleville tekniikan alan korkeakouluopiskelijoille työharjoittelupaikkoja ohjelmistotiimimme osana.

Edellytämme hakijalta hyvää osaamista ohjelmistokehityksestä LAMP-ympäristössä. PHP5-ohjelmointi, oliopohjainen ajattelu ja MySQL-tietokannat ovat sinulle tuttuja ja osaat hyödyntää JavaScript / Ajax / jQuery -tekniikoita verkkosovellusten toteuttamisessa.

Emme välttämättä oleta, että olet jo alasi ammattilainen, mutta sinulla on vahva halu kehittyä sellaiseksi. Tarjoamme sinulle käytännön kokemusta ohjelmistosuunnittelussa osana teknistä tiimiämme ja tarvittaessa mahdollisuuden toteuttaa lopputyösi meillä. Hyvälle harjoittelijalle löytyy käyttöä myös harjoitteluajan jälkeen kun saat opintosi päätökseen, joten nyt kannattaa panostaa tulevaisuuteen!

Täytä työhakemus

Mitä me haemme?

Verkkovaraani työllistää tällä hetkellä neljä monipuolista osaajaa. Meillä voit työskennellä graafisena ja websuunnittelijana, ohjelmistokehittäjänä, digitaalisen markkinoinnin osaajana sekä asiakasrajapinnassa toimivana myyntihenkilönä. Lisäksi tarjoamme työharjoittelupaikkoja opiskelunsa loppuvaiheessa oleville tuleville ohjelmistokehittäjille, joista meillä on hyvää kokemusta. Kolme työharjoittelijaa on työllistynyt jo osaksi suunnittelutiimiämme!

Vaikka meillä ei sattuisikaan olemaan juuri tällä hetkellä avointa työpaikkaa, olemme kiinnostuneita tutustumaan uusiin potentiaalisiin hyviin työntekijöihin kaikilla rintamilla. Monipuolisille osaajille ja loistaville tyypeille on aina tarvetta, joten kaikki rekrytointihakemukset tallennetaan tulevia avoimia paikkoja varten. Täytä siis ihmeessä avoin työhakemus!

Meillä voi työskennellä

Meihin luottavat jo