Betesda-kodit Verkkosivut, Graafinen suunnittelu, Yritysilme

Uudistimme palvelukotiasumista tarjoavan Betesda-kotien organisaatioilmeen ja verkkosivuston. Organisaatioilmeen tueksi toteutettiin myös valokuvaus asiakkaan tiloissa, joten kuvamaailma viestii aitoa ja iloista palvelukodin elämää.

Betesda-kodit tarjoaa turvallista ja elämänmakuista palvelukotiasumista kolmella eri paikkakunnalla niin kaupunki- kuin maalaismiljöössä. Palvelukotien asukkaina on ikäihmisiä, muistisairaita, vammaisia sekä mielenterveys- tai päihdekuntoutujia, joile kullekin löytyy heidän palvelutarpeisiin sopivia koteja.

Betesda-kotien viestintää haluttiin kehittää ja yritysilmettä nykyaikaistaa. Suunnittelemamme ilmeen lähtökohtina olivat lämpö ja välittäminen, jota saatiin tuotua esiin myös asiakkaan palvelukodissa toteutetulla valokuvauksella. Viestinnän keskiöön suunniteltu verkkosivusto toimii asiakkaan markkinoinnin tukena, tarjoten tärkeimmät tiedot ja kuulumiset palvelukodeista. Sivustolla halutaan tavoittaa niin potentiaaliset asiakkaat kuin tulevat työntekijätkin.

Asiakkaalle toimitettiin  mm:

  • Yritysilme
  • Valokuvaus
  • Verkkosivusto
Tutustu sivustoon
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
Pakollinen kenttä
 

Meihin luottavat jo