Uudistettu responsiivinen verkkopalvelu ja uutiskirjesovellus Furuno Finlandille

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 7.2.2014

Uudistimme pitkäaikaisen asiakkaamme verkkopalvelun täysin, tuoden sen niin visuaalisesti kuin teknisestikin nykyaikaan.

Responsiivinen verkkopalvelu skaalautuvilla uutiskirjeillä

Furuno Finland Oy on ollut asiakkaanamme jo vuodesta 2008 lähtien, jolloin suunnittelimme ja toteutimme yrityksen edellisen verkkopalvelun. Asiakas on ollut todella tyytyväinen saamaansa palveluun sekä tehtyihin ratkaisuihin ja tuorein uudistus onkin viimeisin esimerkki hedelmällisenä jatkuneesta yhteistyöstä.

Verkkopalvelusta haluttiin nykyaikainen kokonaisuus, joka vastaa paremmin yrityksen nykyisiin tarpeisiin ja laajentuneeseen tarjontaan. Myös asiakaspalveluun haluttiin panostaa entistä paremmin ja tämän toiveen toteuttamiseksi toivottiin nykyaikaisia työkaluja.

Uudistimme verkkopalvelun täysin, tuoden sen niin visuaalisesti kuin teknisestikin nykyaikaan. Sivusto suunniteltiin responsiivisena ja toteutettiin uuden eAdmin 5 -ylläpitojärjestelmän päälle, joka mahdollistaa mm. monipuolisen sisällönhallinnan, käytönseurannan ja analytiikan sekä asiakaspalveluun suunnitellun jälleenmyyjätietojen hallinnan. Eri asiakaskohderyhmiä varten Furunon verkkopalveluun toteutettiin innovatiivinen ratkaisu, jonka avulla tehtyä sivusisältöä voi helposti ja joustavasti kohdentaa eri asiakkaille kohderyhmäajattelun mukaisesti.

eAdmin 5 -järjestelmä mahdollistaa myös täysin uudenlaisten uutiskirjeiden tekemisen ja lähettämisen. Uuden järjestelmän uutiskirjeet skaalautuvat helppolukuisiksi myös mobiililaitteilla, kuten älypuhelimilla.

furuno-uutiskuva

Takaisin

Furuno Finland Oy

FURUNO on johtavia merenkulkuelektroniikan toimittajia maailmanlaajuisesti. Konsernin palveluksessa on 2.700 henkilöä ja toimintaa on yli 40 maassa

FURUNO FINLAND OY on japanilaisen FURUNO ELECTRIC CO., LTD:n omistama tytäryhtiö. Furuno Finland Oy on vakavarainen kasvava yritys, jossa toteutetaan osa konsernin strategisesta tuotekehityksestä. Yritys tuo maahan, toimittaa, asentaa ja huoltaa navigointi-, kommunikaatio- ja kalanetsintälaitteita sekä -järjestelmiä kotimaassa ja ulkomailla. Tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisuja niin huviveneilijöiden kuin ammattikäyttäjienkin tarpeisiin.

Verkkopalvelu osoitteessa:
www.furuno.fi

Meihin luottavat jo