Syyskuu on Kuntokuu!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 4.9.2012

Uudistimme kovimman olympiahuuman yhteydessä omaehtoista harrasteliikuntaa kannustavan verkkopalvelun, jonka avulla pääsee tallentamaan liikuntasuorituksiaan sähköiseen liikuntapäiväkirjaan.

Kuntokuu kannustaa liikkumaan!

Suunnittelimme ja toteutimme asiakkaamme, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n, käyttöön harrasteliikuntaa tukevan verkkopalvelun. Kuntokuussa rekisteröityneet käyttäjät pääsevät tallentamaan ja seuraamaan omia liikuntasuorituksiaan käyttötarkoitukseen suunnitellussa sähköisessä liikuntapäiväkirjassa. Rekisteröityneissä käyttäjissä on paljon liikuntarajoitteisia ja näkövammaisia henkilöitä, joten suunnittelussa ja toteutuksessa huomioitiin saavutettavuus ja esteettömyyskriteerit. Toisaalta palvelua suunnataan myös muille harrasteliikunnan parissa toimiville henkilöille, joten verkkopalvelusta haluttiin moderni, toimiva ja näyttävä kokonaisuus.

Liikuntapäiväkirjan lisäksi verkkopalvelu koostuu liikkumista tukevista ja kannustavista uutisista sekä ajankohtaisista blogikirjoituksista, joita tuottavat entiset kilpaurheilijat sekä aktiiviset harrasteliikkujat. Sivuilla oleva tapahtumakalenteri kokoaa alan eri yhdistysten ja muiden tahojen järjestämiä liikunta- ja ulkoilutapahtumia eri puolella Suomea ja tarjoaa näin erilaisia vaihtoehtoja sosiaalisen liikunnan kannustamiseksi.

Uudistuksen yhteydessä laajensimme myös VAUn verkkopalvelua toimittamalla siihen sidosryhmien käyttöön soveltuvan Ekstranet-palvelun, blogit ja kommentointitoiminnot sekä mainoshallintasovelluksen yhteistyökumppanien esiin tuomiseksi.Takaisin

Kuntokuu

Kuntokuu on helmi- ja syyskuussa järjestettävä omaehtoisen liikkumisen seuraamiseen painottuva harrasteliikuntatapahtuma, johon jokainen voi osallistua liikunnan tasosta riippumatta.

Tavoitteena on saada ihmiset liikkeelle eli aktivoittaa liikkumaan ja liikunnan pariin. Liikkua voi yksin tai porukassa!

Rekisteröidy verkkopalveluun ja saat käyttöösi sähköisen liikuntapäiväkirjan!

www.kuntokuu.fi

Meihin luottavat jo