Naantalin Energia asiakkaaksi

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 6.4.2011

Naantalin Energia kehittää toimintaansa ja me uudistamme asiakkaan verkkopalvelun nykyaikaiseksi ja paremmin yrityksen asiakkaita palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Asiakaslähtöistä, paikallista sähköpalvelua

Naantalin Energia on paikallinen sähköyhtiö, joka on tarjonnut sähköä jo vuodesta 1912 lähtien. Ensi vuonna paukutellaan siis henkseleitä 100-vuotisen taipaleen kunniaksi! Matkan varrella on tapahtunut yhtä ja toista eikä liehittelijöiltä ja kosijoiltakaan ole säästytty kun yritystä on yritetty liittää osaksi suurempia sähköyhtiöitä. Naantalin Energia on kuitenkin säilyttänyt omavaraisuutensa ja on Naantalin kaupungin omistuksessa. Paikallisille, laadukkaille ja asiakkaan tarpeet huomioiville palveluille on aina kysyntää.

Naantalin Energian dynaamisen toimitusjohtajan, Pasi Haaralan, projektina on ollut yrityksen toiminnan kehittäminen ja nykyaikaistaminen. Laajaan uudistushankkeeseen kuuluvat mm. etäluettavien sähkömittarien käyttöönotto, online-palvelut kuluttajille ja yrityksille sekä koko yritysilmeen freesaus ja nykyaikaistaminen. Osana projektia myös Naantalin Energian verkkopalvelu uusitaan. Lähtökohdat uudistukselle ovat mitä suotuisammat – mainostoimisto (Volume) ja viestintätoimisto (Telegraafi) ovat tehneet loistavaa pohjatyötä, jonka perusteella uutta, raikkaan aurinkoista ilmettä ja viestinnän kärkiä on ilo jalkauttaa verkkoon.

Tarjoamme asiakkaalle helpon ja joustavan ratkaisun verkkopalvelun sisällönhallintaan sekä käytönseurantaan. Markkinointiviestinnän tehostamiseksi otetaan käyttöön mm. mainonnan hallintaan soveltuvat työkalut ja asiakaspalvelua kehitetään erilaisilla sähköisillä lomakkeilla, joilla mm. palautteet, tarjouspyynnöt, vikailmoitukset, jne. tavoittavat yrityksen henkilökunnan kohdennetusti ja tehokkaasti. Jatkosuunnitelmissa on sähköisen asiakasviestinnän ratkaisuja ja eiköhän 100-vuotisjuhlan kunniaksikin kehitetä jotain repäisevää!

Uusi verkkopalvelu on tarkoitus ottaa käyttöön kesällä asiakkaan sisältötuotannon valmistuttua.Takaisin

Naantalin Energia
Mainostoimisto Volumen luomaa uutta ilmoitusmateriaalia Naantalin Energialle.

Meihin luottavat jo