Amusa 2.0

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 4.4.2011

Täysin uusittu kulttuuripalvelun valtakunnallinen portaali tarjoaa ajankohtaista kulttuuria niin valtakunnallisesti kuin myös paikallisesti – ainoana Suomessa.

Amusa - kulttuuritori, kohtaamispaikka, kulttuuriviestinnän ja -tapahtumien ajankohtaiskanava

Monipuolinen ja laaja Amusa Kulttuuritori tarjoaa ajankohtaista kulttuuritietoa niin valtakunnallisesti kuin myös paikallisesti. Verkkopalvelu hyödyntää tehokkaasti nykyaikaisen teknologian suomia mahdollisuuksia (paikkatietoa, Googlen loistavaa karttapalvelua, sosiaalista mediaa, RSS-syötteitä, asiakaskohtaisesti kohdistettua sisältöä, jne.) ja kokoaa kulttuurialan tekijät, uutiset ja tapahtumat kätevästi yhteen paikkaan. Palvelua voivat kulttuurintekijöiden ja palveluiden käyttäjien lisäksi hyödyntää kuntien kulttuurityöntekijät mm. kulttuurikalenterina omilla sivuillaan tai vaikkapa ruutukehäpalveluna omien toimipisteittensä monitoreissa.

Tutustu uusittuun kulttuuriportaalin alla olevassa osoitteessa ja tilaa itsellesi Amusa kulttuuriuutiset sähköpostiisi vaikkapa oman paikkakuntasi kirjallisuustapahtumista, -uutisista ja uusista tekijöistä:

www.amusa.fiTakaisin

Meihin luottavat jo