Psoriasisliiton uusitut verkkopalvelut otettu käyttöön

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 1.10.2008

Uudistimme asiakkaamme Psoriasisliiton verkkopalvelut sekä liiton sivuston että Psoriasisliiton nuorisotoimikunnan Nupson sivuston osalta. Uusitut sivustot otettiin innolla vastaan.

Psoriasisliiton uusitut verkkopalvelut otettu käyttöön

Psoriasisliitto on ollut asiakkaanamme jo vuodesta 2004 jolloin toteutimme aluksi nuorten psoriaatikoiden eli Nupson www-sivut sekä niiden perustella keskusliiton laajennetun verkkopalvelun. Psoriasisliiton verkkopalvelua on kehitetty vuosittain ja tänä syksynä toteutettu suurempi päivityspaketti koostui ilmeuudistuksesta, järjestelmäpäivityksistä ja –laajennuksista. Kokonaisratkaisussa Psorin ja Nupson verkkopalvelut yhdistettiin samalle ylläpitoalustalle, jonka lisäksi sisältötuotantoa pyrittiin kehittämään tarjoamalla joustavampia ratkaisuja esimerkiksi etusivun nosteiden ja sisältöjen hallintaan.

Tutustu Psoriasisliiton uusittuun verkkopalveluun alla olevassa osoitteessa:
http://www.psori.fi

Tutustu Nupson uusittuun verkkopalveluun alla olevassa osoitteessa:
http://www.nupso.fiTakaisin

Meihin luottavat jo