Loipart Oy nykyaikaisti verkkosivunsa

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 29.3.2005

Loipart Oy:n verkkosivuhanke lähti tarpeesta jossa vanhat verkkosivut eivät enää vastanneet yrityksen nykytilannetta. Uutta yritysprofiilia vastaava sivusto niin graafiselta ilmeeltään, toiminnaltaan kuin myös sisällöltään oli tullut ajankohtaiseksi.

Loipart Oy nykyaikaisti verkkosivunsa

Kohderyhmää hyvin palveleva sivusto

Suunnittelimme ja toteutimme Loipart Oy:lle graafiselta ilmeeltään uuden sivuston, jossa on selkeä käyttöliittymä jonka avulla asiakokonaisuudet on helposti hahmotettavissa. Pääasiakasryhmän muodostama telakkateollisuuden ja laivavarustamojen ostajat ja toisessa päässä tuotteiden/ratkaisujen loppukäyttäjät, laivakokit löytävät etsimänsä asiat uusilta verkkosivuilta helposti ja nopeasti. Toteutettujen ratkaisujen markkinointia tukemaan käytettiin korkealaatuista kuvamateriaalia asiakasreferensseistä.

Teknisen ratkaisun lähtökohtana oli suunnitella ja toteuttaa järjestelmä, jota voidaan laajentaa joustavasti ja kustannustehokkaasti ja jolla on pitkä elinkaari. Palvelu rakennettiin kehittämämme eSite -julkaisujärjestelmän varaan, jolla henkilökunta voi itse hallita sekä sivuston sisältöä että rakennetta. Lisäksi käytössä on uutisointityökalut, hakupalvelu sekä kävijäseuranta. Jatkotarpeiden kattamiseksi asiakkalle luovutettiin kattava verkkoliiketoimintasuunnitelma, johon on kirjattu jatkokehitysuunnitelmia usean vuoden ajalle.

Loipart Oy

Loipart Oy valmistaa matkustajalaivojen ja risteilijöiden keittiö-, kylmähuone- ja muonavarastoalueita tarjoten asiakkailleen catering-aluiden täydellisiä kokonaisratkaisuja. Yrityksen erikoisosaaminen kattaa laivakeittiöiden koko elinkaaren ulottuen suunnittelun ja toteutuksen kautta käytönaikaiseen ylläpitoon. Ruotsalainen Loipart AB myy ja markkinoi yksinoikeudella Electrolux-laivakeittiölaitteita maailmanlaajuisesti risteilijöiden lisäksi rahtialuksiin ja offshore-teollisuuteen. Loipartilla on toimipisteitä Suomen lisäksi Yhdysvalloissa sekä Bahamalla, jonka lisäksi se hankki vuonna 2003 omistukseensa Electrolux Marine Division -yksikön Ruotsista.

Uusittuun verkkopalveluun voi tutustua osoitteesta:
www.loipart.fi

Lisätietoja eSite-julkaisujärjestelmästämme:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267
email. etunimi.sukunimi a verkkovaraani.fiTakaisin

Meihin luottavat jo