Verkkovaraanin uudet sivut julkaistu!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 5.9.2014

Laitoimme sivustomme rakenteen ja tekniikan kokonaan uusiksi, joten uusilla sivuilla hyödynnetään nyt uuden eAdmin 5 -järjestelmämme uusimpia ominaisuuksia, kuten kätevää referenssisovellusta.

Uuden julkaisujärjestelmämme suuren kysynnän vuoksi, on oman sivuston päivittäminen jäänyt asiakastöiden jalkoihin. Kehitystyötä on kuitenkin tehty pitkäjänteisesti, ja valmiilla sivustolla voikin nähdä uuden eAdmin 5 -julkaisujärjestelmämme uusimpia ja hienoimpia ominaisuuksia toiminnassa.

Sivuston rakenne ja tekniikka uudistettiin kokonaan vastaamaan paremmin alati kehittyvän web-maailman erilaisiin haasteisiin. Rakenne ja sisältö hiottiin huolellisesti kävijöitä ajatellen, josta myös hakukoneet palkitsevat paremmalla näkyvyydellä. Uusi sivusto toteutettiin myös responsiivisen suunnittelun periaatteilla, joten sen selailu onnistuu käyttäjäystävällisesti myös kaikenlaisilla mobiililaitteilla. Sivuston ominaisuuksiin kuuluu mm. kätevä ja kehittynyt referenssisovellus, jonka luokittelutoiminnoilla voidaan hallita kattavaakin määrää työnäytteitä. Sivuston kehitys ei toki pääty julkaisuun, vaan sen optimointia ja kehittämistä jatketaan joka taholla, hyväksikäyttäen mm. uuden järjestelmämme analytiikkasovellusta.

Haluatko tuoda myös oman verkkopalvelusi nykyaikaan? Kiinnostaako parempi näkyvyys, suuremmat kävijämäärät sekä kasvaneet yhteydenotot verkon kautta?

Ota yhteyttä, niin hoidetaan verkkosivusi kuntoon!


Sami Pylvänäinen, toimitusjohtaja 
Puh: 040 825 6267
sami.pylvanainen a verkkovaraani.fiTakaisin

Uusi eAdmin 5 -julkaisujärjestelmä

Eadmin5

eAdmin-ylläpitojärjestelmä on Verkkovaraanin kehittämä, täysin suomalainen ohjelmistotuote, jolla asiakas voi helposti hallita kaikkia verkkopalvelunsa osia. Järjestelmällä ylläpidät vaivattomasti mm. verkkosivuja, intra- ja ekstranetiä, verkkolehteä, kampanjasivuja sekä lähetät näyttäviä uutiskirjeitä. Uusimman, viidennen sukupolven järjestelmän pohjana on jo yli 13 vuoden kehitystyö, jota on tehty asiakkaittemme erilaisia käyttötarpeita kuunnellen.

Lue lisää uudesta järjestelmästä: 
eAdmin 5 -esittely

Meihin luottavat jo