Sopimus Vanhustyön keskusliiton digitaalisen markkinointiviestinnän kattavasta uudistamisesta

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 20.5.2014

Vanhustyön keskusliiton digitaalinen markkinointiviestintä menee kokonaan uusiksi. Uudistamme kerralla niin verkkosivuston, extranetin kuin uutiskirjeenkin sekä toimitamme uutena lisänä myös verkkolehden. Uudistuksen yhteydessä toteutamme asiakkaalle myös valokuvauksen, josta saadaan laadukasta kuvamateriaalia asiakkaan markkinointiin.

Kattava uudistus Vanhustyön keskusliiton digitaaliseen markkinointiviestintään

Vanhustyön keskusliitto on ollut asiakkaanamme jo vuodesta 2007, kun toimitimme heille ensimmäisen verkkosivuston ja extranetin. Pakettia täydennettiin vielä vuonna 2011, kun räätälöimme suuren keskusliiton tarpeisiin sopivan rekisterisovelluksen sekä uutiskirjepalvelun. Nyt asiakas haluaa uudistaa kerralla koko digitaalisten palveluiden repertuaarinsa, ilmettä myöden.

Uuden palvelukokonaisuuden ilme halutaan modernisoida vetävämmän näköiseksi ja kehittää sitä sekä sisällöltään että toiminnallisuuksiltaan entistä paremmin asiakkaita palvelevaksi. Suunnittelemme uudelleen ja toteutamme asiakkaalle myös mobiililaitteille skaalautuvana verkkosivuston, extranetin, uutiskirjesovelluksen sekä verkkolehden. Koko paketti tulee helposti hallittavaksi saman eAdmin 5 -sisällönhallintajärjestelmän kautta. Päivitämme myös asiakkaan käyttöön suunnittelemamme jäsenrekisterisovelluksen, tuomalla sen uuteen, moderniin eAdmin 5 -järjestelmään. Rekisterisovellusta tullaan hyödyntämään verkkopalvelun kehittämisessä mm. kätevällä palveluhaun karttasovelluksella.

vtkl_uutinen

Toteutamme uudistuksen yhteydessä myös valokuvauksen asiakkaan valitsemissa kohteissa. Valokuvauksella tuotamme laadukasta ja aidosti omaleimaista kuvamateriaalia asiakkaan markkinoinnissa käytettäväksi.Takaisin

Vanhustyön keskusliitto

Vanhustyön keskusliitto on maan laajin valtakunnallinen vanhustyön järjestö. Toiminta-ajatuksena on vanhusten ja ikääntyvien hyvinvoinnin sekä sosiaalisen turvallisuuden edistäminen.

Keskusliittoon kuuluu noin 340 vanhusten parissa työskentelevää yhteisöä. Ne ylläpitävät muun muassa palvelutaloja, vanhainkoteja ja dementiakoteja eri puolilla maata. Yhteisöt tarjoavat myös muita palveluita, järjestävät monipuolista vapaa-ajan toimintaa vanhuksille ja ohjaavat vapaaehtoistyötä. Keskusliiton jäseninä on myös valtakunnallisia eläkejärjestöjä, potilasjärjestöjä sekä tutkimusyhteisöjä.

Meihin luottavat jo