Uudistettu verkkopalvelu johtavalle kotimaiselle hydrauliikkavalmistajalle julkaistu!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 23.9.2013

Uusille liiketoiminta-alueille laajeneva, ja ulkomaan myyntiin panostava Hydoring Oy näki tarpeen markkinointiviestintänsä kehittämiselle. Kokonaan uudistettu verkkosivusto toteutettiin uuden eAdmin 5-ylläpitojärjestelmän päälle, jonka avulla asiakkaan on helppo hallita ja päivittää sivustoaan.

Hydoringille täysin uudistettu verkkopalvelu

Hydoring on ollut asiakkaanamme jo vuodesta 2007 lähtien. Yrityksen toiminta on edellisestä sivustojulkaisusta lähtien kehittynyt huomattavasti, ja vakiotuotteiden myynnin ohelle on syntynyt täysin uusia liiketoiminta-alueita (mm. marine offshore) sekä uusia myyntikanavia ulkomaille (Pohjoismaat, Baltia, Venäjä). Huomioimme nämä lähtökohdat sivustouudistuksessa niin verkkoilmeen, rakenteen kuin myös sisällön esitystapojen osalta.

hydoring-uutis.jpg

Verkkopalvelusta haluttiin luoda yrityksen aktiivinen markkinointikanava. Sivustolle suunniteltiin nykyaikainen, yritysilmeen mukainen näyttävä ulkoasu ja se toteutettiin uudelle eAdmin 5-ylläpitojärjestelmälle. Uudenaikaisen järjestelmän ansiosta mm. sisällönhallinta ja uutisointi onnistuvat ylläpitäjiltä tehokkaasti. Toteutimme asiakkaan toimitiloissa myös valokuvauksen, jolla saatiin laadukasta kuvamateriaalia uuden ja modernin verkkoilmeen tueksi sekä käytettäväksi myös muussa asiakkaan markkinointimateriaalissa.Takaisin

Hydoring Oy

Hydoring Oy on vuonna 1987 perustettu hydrauliikkasylintereiden ja -voimayksikköjen sekä kiertovoitelujärjestelmien valmistukseen, asennukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana Hydoring Oy on kasvanut johtavien kotimaisten hydrauliikkavalmistajien joukkoon. Kyrössä, 9-tien varrella sijaitsevissa toimitiloissa työskentelee reilut sata työntekijää ja yrityksen liikevaihto on noin 18 miljoonaa euroa.

Tutustu Hydoringin uuteen
verkkopalveluun osoitteessa:

www.hydoring.com

Meihin luottavat jo