Hyvää joulumieltä!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 21.12.2012

Osallistumme tänä vuonna Hyvä Joulumieli –keräykseen lahjoittamalla 1 500 Euron summan vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseen. Emme myöskään unohtaneet ahkeria työntekijöitämme, vaan palkitsimme heidätkin joulubonuksella. Lisäksi uusi asiakkaamme, Kemesta ry, saa n. 1 500 Euron arvoisen yllätyslahjan, jolla ilahdutamme heitä heti vuoden vaihteen jälkeen!

Hyvää joulumieltä!

Taas on se aika vuodesta kun viimeistään on hyvä muistaa läheisiään ja niitä, jotka ovat avun tarpeessa. Aikaisempina vuosina olemme palkinneet asiakkaamme pienillä joululahjoilla ja on ollut mitä mukavinta kiertää ympäri Etelä-Suomea lahjoja toimittamassa ja tapaamassa mukavia ihmisiä, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Tänä vuonna päätimme kuitenkin rikkoa perinteitä ja lahjoitimme Hyvä Joulumieli -keräykseen 1 500 Euron summan vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseen. Emme toki unohtaneet asiakkaitammekaan, mutta tässäkin suhteessa halusimme toteuttaa jotain uutta. Uusi asiakkaamme, Kemesta ry, saa heti vuoden vaihteen jälkeen yllätyslahjan, jonka arvo on noin 1 500 Euroa. Lisäksi ahkerat työntekijämme palkittiin joulubonuksella ansiokkaasta vuodesta ja hyvästä työstä.

Toimistomme on auki normaalisti joulun välipäivinä ja viimeistään ma 7.1.2013 on Verkkovaraani taas täysilukuinen ja voimissaan uuden vuoden haasteisiin.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista Joulua ja onnea sekä menestystä vuodelle 2013!

Sami Pylvänäinen, toimitusjohtaja
Verkkovaraani Oy

Joulu 2012Takaisin

Meihin luottavat jo