Uusia julkaisuja: Silmälääkäriyhdistys

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 29.8.2012

Suomen Silmälääkäriyhdistyksen uusi näyttävä verkkopalvelu otettiin käyttöön asiakkaan sisältötuotannon valmistuttua. Yhdessä uusitun logon kanssa ne antavat ammattimaisen ja uskottavan mielikuvan silmälääketieteen ammattilaisesta.

Silmälääkäriyhdistykselle uusi ilme

Jo 100 vuotta vanha perinteinen silmälääkärien yhdistys kaipasi verkkopalveluunsa uutta sisältöä ja ennen kaikkea visuaalista uudistusta.

Silmälääkäriyhdistys

Kehitystyön tavoitteena oli uudistaa Silmälääkäriyhdistyksen verkkopalvelu, joka antaa mielikuvan asiantuntijaorganisaatiosta, joka edustaa kotimaista silmälääkäritoimintaa, silmälääketieteen kehitystä sekä sen käytännön soveltamista maassamme.

Organisaatioilmeen kehittämistä varten yhdistyksen käytössä ollut logo uusittiin ja yhdessä uuden verkkopalvelun ilmeen kanssa ne antavat uskottavan mielikuvan silmälääketieteen asiantuntijasta. Tavoitteena oli luoda moderni, selkeä sekä organisaation viestintää tukeva houkutteleva ja näyttävä kokonaisuus.Takaisin


Suomen Silmälääkäriyhdistyksen keskeisinä tavoitteina on edistää tieteellisen toiminnan avulla silmälääketieteen kehitystä ja sen käytännöllistä soveltamista maassamme sekä huolehtia silmälääkärien eduista.

www.silmalaakariyhdistys.fi

Meihin luottavat jo