Voita 2000 Euron remontti!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 21.6.2012

Yhteistyömme Pikkujuttu-nimisen omintakeisen remppafirman kanssa sai jatkoa kun uudistimme yrityksen Facebook-sivun, loimme heille kesäkampanjan ja toteutimme sitä tukevan FB-mainonnan.

Pikkujuttu fiksaa paikat kondikseen!

Repsottaako lista, onko taulu ripustamatta, jäikö ovenkahva käteen? Pikkujutun nikkari hoitaa paikat kuntoon nopeasti ja luotettavasti. Pikkujuttu tarjoaa uudenlaisen ja mielenkiintoisen konseptin arjen pikkujuttujen hoitamiseen kotona tai työpaikalla. Auto tulee asiakkaan ovelle ja hyväntuulinen Pikkujutun nikkari hoitaa korjaukset nopeasti ja ammattitaidolla. Veloitus alkaen 30 minuuttia, ei km-korvauksia tai pitkiä vähimmäistuntiveloituksia. Varauksen voit tehdä puhelimitse, sähköpostitse, netissä tai vaikka pysäyttämällä auton sen kierroksella!

FB-markkinointia

Jo muutaman vuoden pk-seudulla toiminut yritys kaipasi apua markkinointiin ja aiemmin hyvin hoidetun yhteistyön perusteella olimme luonteva kumppani suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksen kesäkampanjaa. Kartoitimme tarpeet, suunnittelimme perusviestit ja toteutimme asiakkaan Facebook-sivun uudistuksen, kesäkampanjan ja sitä tukevan FB-mainonnan. Jo muutamassa päivässä kampanja tavoitti halutun, rajatun kohderyhmän ja viesti levisi sosiaalisessa mediassa niin kuin oli suunniteltu. Asiakas oli todella tyytyväinen, tilauskirjat täyttyvät kesäkuukausille ja joku onnellinen voittaa 2000 Euron arvoisen remontin. Oletko se kenties sinä?

Kiinnostuitko?

Kysy meiltä Facebook-markkinoinnista, kampanjoista ja sosiaalisen median hyödyntämisestä yrityksesi viestinnässä ja markkinoinnissa!

Sami Pylvänäinen
sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi
puh. 040 8256267Takaisin

Kesäkilpailu

Pikkujuttu FB-kampanja 2012

Osallistu kilpailuun Facebookissa:

Pikkujuttu Facebookissa

Meihin luottavat jo