Hevosopisto asiakkaaksi!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 27.6.2012

Toteutamme laajan verkkopalvelu-uudistuksen jo kansainväliselläkin tasolla merkittävän hevosalan koulutus- ja osaamiskeskittymän käyttöön.

Laaja verkkopalvelukokonaisuus

Kehitystyön tavoitteena on luoda Ypäjän Hevosopistolle ajanmukainen ja selkeä julkisista www-sivuista ja ekstranetistä koostuva verkkopalvelukokonaisuus, josta kävijä löytää helposti tarvitsemansa ajankohtaiset koulutukset, kilpailu- ja tapahtumatiedot sekä opiston toimintaan liittyvät ajankohtaisuutiset ja muut sisällöt.

Uuden verkkopalvelun tavoitteena on antaa edustava ja laadukas mielikuva jo kansainväliselläkin tasolla merkittävästä hevosalan koulutus- ja osaamiskeskittymästä, joka palvelee laajasti ja monipuolisesti hevosalan opiskelijoiden lisäksi alan ammattilaisia ja harrastajia sekä hevostapahtumiin ja -kilpailuihin osallistujia.

Monipuolinen ylläpitoratkaisu

Toimitettava laaja ylläpitoratkaisu tarjoaa opiston henkilökunnalle hajautetun verkkopalvelun ylläpidon, uutistyökalut, tapahtuma- ja kurssihallinnan, kilpailukalenterin, henkilöstöhallinnan sekä blogisovelluksen kommentoititoiminnolla. Lisäksi verkkopalvelussa tapahtuvaa mainontaa ja palvelunostoja varten toimitetaan joustavia ratkaisuja opiston käyttöön. Alkuvaiheessa henkilökunnalle ja opiskelijoille suunnattu ekstranet-ratkaisu laajenee joustavasti myös muiden asiakas- ja sidosryhmien käyttöön.

Määrittelytyön yhteydessä kartoitettiin myös organisaation infra, jotta IT- ja viestintäratkaisut saadaan järkevästi toimimaan asiakkaan käytössä olevassa sovellusympäristössä. Jatkosuunnitelmissa meillä on ruutukehäpalvelun toteutus osaksi verkkopalvelun hallintaa sekä mahdolliset integroinnit asiakkaan muihin oppilas- ja kurssihallintajärjestelmiin.

Tarvittavat määrittelyt pidettiin kesäkuun loppupuolella, jolloin tutustuimme myös opiston laajaan sekä monipuoliseen toimintaan - pyörimme hevoshalleilla, seurasimme kengitystä sekä ratsastuksen ohjausta ja käyskentelimme laukkaradoilla. Lähes 300 hehtaarin alue kuvankauniissa perinnemaisemassa teki lähtemättömän vaikutuksen, mutta ei meistä sentään heppahöperöitä tullut!

Itse työ käynnistyy suunnittelun osalta elokuussa heti lomien jälkeen ja uusi verkkopalvelu on tarkoitus julkaista viimeistään vuoden 2013 alkupuolella.Takaisin

Hevosopisto

Hevosopisto Oy perustettiin vuonna 1993 jatkamaan ja kehittämään edeltäjiensä, Ypäjän hevostalousoppilaitoksen ja Suomen Ratsastusopiston työtä. Oppilaitoksen nimi on Ypäjän Hevosopisto. Hevosopisto on yleishyödyllinen osakeyhtiö, joka tarjoaa paitsi ammatillista koulutusta myös kilpailuja ja muita tapahtumia sekä muita palveluita valmennuksista nuorten hevosten koulutukseen ja alan lyhytkursseihin.

TV-sarja!

Pian voi myös Hevosopistosta todeta, että TV:stä tuttu. Hevosopiston alueella ja tiloissa kuvataan toukokuusta joulukuuhun 20-osainen dokumentaarinen tv-sarja, jonka päähenkilöinä nähdään koulussa opiskelevia nuoria ja koulun opettajia. Tulokset nähdään YLE TV2:lla vuoden 2013 alkupuolella. Ohjelman tuottaa Susamuru.

Meihin luottavat jo