Uusia julkaisuja: Naantalin Energia

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 5.7.2011

Naantalin Energian uuden yritysilmeen mukainen verkkopalvelu julkaistu.

Naantalin Energialle uusi verkkopalvelu

Naantalin Energia on paikallinen sähköyhtiö, joka on tarjonnut sähköä jo vuodesta 1912 lähtien. Ensi vuonna paukutellaan siis henkseleitä 100-vuotisen taipaleen kunniaksi!

Naantalin Energian dynaamisen toimitusjohtajan, Pasi Haaralan, projektina on ollut yrityksen toiminnan kehittäminen ja nykyaikaistaminen. Laajaan uudistushankkeeseen kuuluvat mm. etäluettavien sähkömittarien käyttöönotto, online-palvelut kuluttajille ja yrityksille sekä koko yritysilmeen freesaus ja nykyaikaistaminen.

Osana projektia myös yrityksen verkkopalvelu uusittiin. Toteutimme raikkaan aurinkoisen sivuston, joka tukee asiakkaan muuta markkinointia ja viestintää sekä palvelutoimintaa. Ylläpito tarjoaa helpon ja joustavan ratkaisun sisällön ja rakenteen muokkaukseen, mainosten hallintaan ja sähköisten lomakkeiden luontiin asiakaspalvelun tueksi. Käytönseurannan avulla sisältöä voi kehittää paremmin verkkopalvelun käyttäjien tarpeisiin soveltuvaksi.

Asiakas on enemmän kuin tyytyväinen hyvin vietyyn projektiin ja yrityksen toimitusjohtaja Pasi Haarala toteaa sivuston valmistuttua:

”Tulevaisuuden käyttäjäsukupolvia ajatellen internet on tärkeä osa yrityskuvaa, siksi valitsimme toteuttajaksi hyvän kumppanin, joka saattoi meidät toimivaan internetaikaan.”Takaisin

Meihin luottavat jo