Suomen paras?

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 27.4.2011

No ei nyt sentään. Saimme tosin erikoissertifikaatin ”Suomen Vahvimmat 2007-2011”, joka kertoo yrityksemme talouden olleen reippaassa kunnossa viimeiset viisi vuotta. ”Yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.” Ei paha.

Järkevällä hinnoittelulla laadukkaita palveluita ja toiminnan kannattavuutta

Nettisivutarjonnassa, kuten monella muullakin toimialalla, on tarjolla paljon halpisratkaisuja, joiden kannattavuus niin asiakkaille kuin myös palveluiden tarjoajille on enemmän kuin kyseenalaista.

Meillä kotona on aina toitotettu ettei köyhällä ole varaa ostaa halpaa. Emme olleet köyhiä emmekä koskaan ostaneet mitään huippukallista. Ostimme järkevään hintaan kestävää laatua, josta oli iloa pidemmäksi aikaa. Omat kulutustottumukset heijastuvat pakostakin omaan työhön ja oman yrityksen arvomaailmaan. Hiilijalanjäljet, kestävät ja pitkäaikaiset tuotteet sekä hyvät kotimaiset palvelut ovat aina olleet lähellä sydäntä ja omien valintojen perusta.

Meitä ei lamat kyykytä eikä palveluita kaupata alennushinnoin. Laatu tarkoittaa työtä, osaamista ja ammattitaitoa – ja laadulla on tunnetusti hintansa kun työ meillä täällä koto-Suomessa maksaa. Asiakas ostaa meiltä asiantuntemusta ja työaikaa jota käytämme järkevissä määrin, jotta tarjotut ratkaisut palvelevat asiakkaan tarpeita ja toivon mukaan myös ylittävät ne. On tietenkin myös mukavaa kun omasta työstä voi olla ylpeä – usean vuoden jälkeenkin. Meille asiakas on aina yhteistyökumppani, jonka kanssa kuljetaan pitkä matka. Matkalla tuetaan toinen toisiamme ja opitaan tuntemaan toisemme yhä paremmin. Näin syntyy pitkäaikaista, järkevää ja kannattavaa toimintaa – puolin ja toisin. On myös mukavaa saada tällaista virallista tunnustusta, josta tietää että valittu tie on ollut oikea.

Tervetuloa meille asiakkaaksi.

Sami Pylvänäinen, toimitusjohtaja
Verkkovaraani Oy

ps. 18.5.2011: laitoin juuri Avainlippu-hakemuksen vetämään. Kyllä suomalainen laadukas työ ansaitsee tunnustuksensa.Takaisin

Suomen vahvimmat

Meihin luottavat jo