Valtakunnallinen kotimaisen kulttuurituotannon markkinapaikka amusa.fi julkaistaan helmikuussa

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 8.12.2008

Teimme sopimuksen mielenkiintoisen valtakunnallisen kulttuuriprojektin toteuttamisesta. Amusa Kulttuuritori on aidosti valtakunnallinen ja kattava koko kotimaisen kulttuurin näyteikkuna netissä joka kokoaa niin kulttuurin tuottajat kuin ostajat samaan osoitteeseen.

Valtakunnallinen kotimaisen kulttuurituotannon markkinapaikka amusa.fi julkaistaan helmikuussa

Amusa – suomalaisen kulttuurin näyteikkuna Internetissä
Amusa.fi on suomalaisen kulttuurin näyteikkuna Internetissä. Palvelu tulee olemaan heti avautuessaan Suomen suurin ja ainoa valtakunnallinen kaikki kulttuurilajit kokoava markkinapaikka. Kulttuurin tuottajille ja myyjille Amusa tarjoaa helppokäyttöisen, nopean ja ennen kaikkea edullisen näyteikkunan oman tarjonnan esittelyyn. Amusan avulla voit tavoittaa taiteen ja kulttuurin ostajat niin valtakunnallisesti kuin alueellisestikin!

Kulttuurin ostajalle Amusa.fi on näkymä koko Suomen taide- ja kulttuuritarjontaan. Palvelu on vaivaton, ilmainen ja mikä tärkeintä kattava! Amusasta löydät tarkasti niin oman alueesi kulttuurin tuottajat kuin kattavan katsauksen koko Suomen tarjontaan. Amusa on myös yhteisöllinen ja keskusteleva kohtaamispaikka.

Rekisteröidy jo nyt – saat ensimmäisen kuuden kuukauden normaalisti maksullisenkin näkyvyyden ilmaiseksi!
Perusnäkyvyys kultturituottajille Amusa Kulttuuritorilla on kaikille aina ja pysyvästi ilmaista! Tämän lisäksi kulttuurin tuottajien on mahdollista parantaa omaa näkyvyyttään elävän kuvan, äänen ja valokuvien avulla. Lisänäkyvyyspaketit maksavat 0,95€/kk - 9,95€/kk. Amusa.fi-palvelu aukeaa helmikuun 24. päivänä, mutta mukaan pääsee jo nyt! Käy rekisteröimässä oma yrityksesi, toiminimesi, kerhosi tai seurasi Amusan rekisteröitymissivulla. Kaikki nyt mukaan rekisteröityvät saavat ensimmäisen kuuden kuukauden normaalisti maksullisenkin näkyvyyden ilmaiseksi - sitoumuksetta!

Amusa Kulttuuritorin tuottaa ja kustantaa Suomen Portaalit Oy.

Kultturintuottajat voivat rekisteröityä palveluun jo ennakolta. Osoite julkaistaan tammikuun alkupuolella joten pysy kuulolla!Takaisin

Meihin luottavat jo