Labnetin uusittu verkkopalvelu julkaistu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 9.10.2008

Laboratoriotarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut asiakkaamme Labnet Oy julkisti uuden verkkopalvelunsa ja otti samassa yhteydessä käyttöönsä sähköisten uutiskirjeiden hallintasovelluksen tehostamaan asiakasviestintäänsä.

Labnetin uusittu verkkopalvelu julkaistu

Alun perin vuonna 2004 toteuttamamme Labnetin verkkopalvelu kehitettiin sähköiseksi tilausjärjestelmäksi, jonka kautta tutkimus- ja teollisuuslaboratoriot, valtakunnalliset keskussairaalat ja muut Labnetin vakioasiakkaat hoitavat kätevästi ja joustavasti laitetilauksensa. Yrityksen toiminta laajeni yritysfuusion myötä myös lisäainepuolelle joka muodostaa nykyisin merkittävän osan Labnetin liiketoiminnasta. Kansainvälinen ja laadukas laboratorioalan laite-edustus on varsin kattavaa ja uusia edustussopimuksia laitevalmistajien kanssa solmitaan yrityksen uuden toimitusjohtajan johdolla aktiivisesti. Vakiotoimitukset ja hyvin hoidetut asiakassuhteet muodostavat Labnetin liiketoiminnan perustan jonka seurauksena mm. VTT valitsi Labnetin pienlaitetoimittajakseen vuonna 2008.

Verkkopalvelun kokonaisvaltainen uudistaminen kattoi verkkoilmeen ja käyttöliittymän modernisoinnin, järjestelmäpäivitykset asiakkaan käytössä olevaan eAdmin –ylläpitojärjestelmään sekä järjestelmälaajennukset sähköisten viestintäratkaisujen kehittämiseksi (uutiskirjesovellus, postituslistojen hallintajärjestelmä ja sen integrointi asiakkaan asiakasrekistereihin).

Labnet Oy
Rake- yhtiöihin kuuluva Labnet jatkaa vuonna 1971 perustetun Oy Plastic Traden Ab:n viitoittamaa uraa. Yrityksen tavoitteena on kasvaa yhdeksi alan johtavista toimittajista 2000-luvun laboratorioympäristössä. Labnetin strategisia valtteja ovat tunnetut laatutuotteet, kattavat valikoimat, osaava ja asiantunteva palvelu, nopea palaute, helppo ostaminen ja nopea toimitus. Jatkuva uusiutuminen asiakkaitten eduksi on yksi tärkeimmistä yrityksen arvoista.

Labnet myy korkealaatuisia laboratorioalan tarvikkeita, reagensseja ja laitteita. Tärkeimpiä asiakkaita ovat tutkimuslaboratoriot, kliiniset laboratoriot, laadunvalvontalaboratoriot ja erilaiset teollisuuden sekä kaupan laboratoriot.

www.labnet.fiTakaisin

Meihin luottavat jo