Hyviä talousuutisia – Verkkovaraanille korkein AAA–luottoluokitus

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 21.10.2008

Hyviä talousuutisia – Verkkovaraanille korkein AAA–luottoluokitus

Maailmalta kantautuvat heikot talousuutiset huolestuttavat yleisesti vaikkakin omassa toiminnassamme ei ole näkynyt mitään merkkejä säästökuureista tai järkevien investointien vähentymisestä. Kymmenvuotinen orgaaniseen kasvuun perustuva toimintahistoriamme palkittiin lokakuuussa 2008 Dun & Bradstreetin myöntämällä korkeimmalla AAA-luottoluokituksella joka käytännössä tarkoittaa että ”Yrityksen kyky vastata maksusitoumuksiaan on erittäin hyvä.” Tähän luokitustasoon yltää vain n. 4% suomalaisista yrityksistä.

Luottokelpoisuusluokat eli Rating perustuu D&B:n kehittämään automaattiseen luottoluokitusjärjestelmään. Se on jatkuvapäivitteinen järjestelmä, joka yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota järjestelmällisesti keräämällä ja analysoimalla arvioi yrityksen luottokelpoisuutta ja sen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä sitoumuksista. Koska RATING-luokitusta päivitetään automaattisesti, se on paremmin ajan tasalla kuin mikään muu luottokelpoisuusluokitus. Koneellisesti tuotettuna se on aina objektiivinen ja helpottaa eri yritysten keskinäistä vertailua.

Dun & Bradstreeting myöntämä luokitus on todistus yrityksen vakaasta toiminnasta pidemmällä ajanjaksolla ja se kertoo asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että yhteistyö kanssamme on vakaalla ja luotettavalla pohjalla. Tervetuloa mukaan taloudellisesti vakaaseen toimintaan!

Lisätietoja:
Sami Pylvänäinen, toimitusjohtaja
Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy
puh. (02) 361 90666
gsm. 040 8256267
sami.pylvanainen a verkkovaraani.fiTakaisin

AAA-logo 2008

Meihin luottavat jo