Sopimus kotimaisen pumpputalon, Oy Kolmeks Ab:n, verkkopalvelun uusimisesta

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 11.8.2008

Teimme sopimuksen kotimaisen erikoispumppuja valmistavan Oy Kolmeks Ab verkkopalvelun uusimisesta. Sopimus kattaa kolmikielisen verkkopalvelun ja kaksikielisen Extranet –palvelun teknisen toteutuksen sekä asiakkaan mainostoimiston luoman verkkoilmeen koodaamisen järjestelmään.

Sopimus kotimaisen pumpputalon, Oy Kolmeks Ab:n, verkkopalvelun uusimisesta

Oy Kolmeks Ab
Oy Kolmeks Ab on suomalainen pumpputalo, jonka palveluksessa on 70 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2007 oli noin 17 MEUR. Turengissa sijaitsevassa nykyaikaisessa tehtaassa erilaisia pumppuja valmistuu lähes 40 000 kappaletta vuosittain. Keskipakopumppuihin erikoistunutta tuotesuunnittelua ja pumppumyyntiä täydentää monipuolinen LVI-tuotevalikoima sekä huolto- ja varaosapalvelut. Kolmeks kuuluu Brandt Group konserniin, 600 henkilöä työllistävään perheyritykseen, jonka liikevaihto on noin 64 MEUR.

Tuotteiden ja toiminnan korkeatasoinen laatu ovat Oy Kolmeks Ab:n toiminnan tärkeitä tukipilareita. Tästä osoituksena yritykselle on myönnetty mm. GOST R -vaatimustenmukaisuussertifiointi, joka mahdollistaa tuotteidenne pääsyn Venäjän markkinoille, ISO 9001 laatusertifikaatti sekä ISO 14001 ympäristösertifikaatti, jotka käsittävät suunnittelun, valmistuksen, myynnin ja huollon.

Yrityksen toiminnan tavoitteena on olla johtava kotimainen pumppujen valmistaja, joka täyttää asiakkaittensa tarpeet ottaen kaikessa toiminnassaan huomioon ympäristövaikutukset sekä yleiset turvallisuus- ja käytettävyysmääräykset.

Tavoitteita ja ratkaisuja – tuote-esittelyyn ja markkinointiin soveltuva kolmikielinen verkkopalvelu sekä kaksikieliset Extranet -palvelut eri asiakas- ja kohderyhmille
Verkkopalvelun uusimisen lähtökohtana on asiakkaan mainostoimiston luoma uusi yritys- ja verkkoilme joka lanseerataan yhdessä Kolmeksin uuden pumpunvalintaohjelman kanssa kansainvälisillä rakennus- ja talotekniikka-alan FinnBuild –messuilla syyskuun loppupuolella. Kiireisellä aikataululla toteutettavassa projektissa olemme poikkeuksellisesti mukana vain teknisenä toteuttajana.

Joustavan ja monipuolisen eAdmin –ylläpitojärjestelmämme varaan rakennettava verkkopalvelu koostuu kolmikielisestä (FIN/ENG/RUS) sivustosta sekä kaksikielisestä eri asiakas- ja kohderyhmäkäyttöön soveltuvasta Extranet –palvelusta. Käyttöön tuleva helppokäyttöinen ja joustava ylläpitojärjestelmä koostuu sisällön ja rakenteen, uutisoinnin ja sähköisten lomakkeiden hallintaan soveltuvista ratkaisuista, hakutoiminnoista sekä käytönseurantatyökalusta. Messukiireiden ja julkaisupaineiden helpotettua on tarkoituksena katsoa tarkemmin yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja joita monipuolinen markkinointiviestintään soveltuva eAdmin –ylläpitojärjestelmämme tarjoaa.

Uusi verkkopalvelu julkaistaan FinnBuild –messujen yhteydessä syyskuun loppupuolella.Takaisin

Meihin luottavat jo