Avoimia työpaikkoja ohjelmistosuunnittelun ja ratkaisumyynnin osaajille

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 9.7.2008

Olemme laajentamassa toimintaamme ja etsimme lisää ammattitaitoista työvoimaa niin ohjelmistosuunnittelun kuin myös ratkaisumyynnin osaajista

Avoimia työpaikkoja ohjelmistosuunnittelun ja ratkaisumyynnin osaajille

Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy
Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy (Y-tunnus: 1485890-5) on vuonna 1998 perustettu internet-palveluihin erikoistunut yritys. Yritys on yksityisomisteinen, velaton ja vakavarainen ja sen toiminta on perustunut alusta alkaen voitolliseen liiketoimintaan.

Kohderyhmänämme ovat keskisuuret yritykset ja organisaatiot. Asiakkainamme on monen eri alan yrityksiä, tutkimusorganisaatioita, koulutusalan oppilaitoksia ja –keskuksia sekä julkishallinnollisia laitoksia ja yleishyödyllisiä organisaatioita (seurat, liitot, järjestöt). Asiakasmäärämme on kasvanut tasaisen maltillisesti toimintavuosien aikana sillä pyrimme pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin, jotka aidosti ja monipuolisesti hyödyttävät asiakkaan toimintaa verkkoympäristössä.

Tuotamme Internet-, Intranet- ja Extranet –palveluita, verkkokaupparatkaisuja sekä tietokantapohjaisia teknisiä ohjelmasovelluksia tukemaan asiakkaan viestintä-, markkinointi- ja liiketoimintamuotoja verkkoympäristössä. Internet-palveluiden lisäksi tarjoamme konsultointia ja koulutuspalveluja.

Internetpalvelujen toteutuksessa osaamisalueenamme on graafisesti selkeiden, käyttäjäystävällisten, visuaalisesti näyttävien ja teknisesti edistyksellisten ratkaisujen toteuttaminen. Internet -projektit suunnitellaan ja tuotetaan siten, että ne tukevat asiakkaan tiedottamistarpeita, strategisia ja markkinointiviestinnän tavoitteita sekä palvelu- ja liiketoimintamuotoja. Lisäksi Internet -sivuston tarkoituksena on luoda tai vahvistaa asiakkaan yritys-, tuote- ja palveluimagoa.

Lähitulevaisuuden kehitysnäkymät
Uskomme vakaasti, että lähitulevaisuudessakin laadukkaalle verkkoviestinnälle ja hyvin toteutetuille, perustelluille ja pitkäaikaisille ratkaisuille on käyttöä markkinointiviestinnässä. Lisäksi asiakkaan liiketoiminnan, viestinnän ja palvelumuotojen monimuotoinen ymmärtäminen tarjoaa perustan pitkäaikaisille yhteistyösuhteille, jotka aidosti ja monipuolisesti hyödyttävät molempia osapuolia. Nämä lähtökohdat, toteutetut asiakasratkaisut, laaja ja monipuolinen ohjelmistomme sekä pitkäaikaisen kokemuksen tuoma osaamisemme tarjoavat hyvät kehitysolosuhteet tulevaisuuden haasteisiin.

Uudet edustavat toimitilat
Uusi edustava toimistomme sijaitsee suoraan Aurajoen varressa upeassa ns. Auran Panimon kiinteistössä (Läntinen Rantakatu 53). Saneeratun arvokiinteistön tunnelma ja loistava sijainti tarjoaa stimuloivan työilmapiirin jossa viihtyy hyvin.

Avoinna olevat työpaikat
Avoimet työpaikat ja niiden hakulomakkeet löydät Rekry–osiostamme.Takaisin

Meihin luottavat jo