The Royal Arundina Family

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 30.11.2007

The Royal Arundina Family

Arundina Tibetinspanielit
Arundina on pitkäaikaisen, hyvän asiakkaamme, Jouni Seppänen Oy:n (mm. Runebergin kukka), osakkaiden Jouni Seppäsen ja Pertti Marjomaan aktiiviharrastus, jolle omistajat halusivat ammattimaisesti suunnitellut, laadukkaat, näyttävät ja helposti ylläpidettävät verkkosivut. Arundinan nimi on alan harrastajien hyvin tuntema ja kennelin kasvattamat tiibetinspanielit ovat arvostettuja, lukuisia palkintoja keränneitä ja jopa maailmanlaajuisesti etunimeltään tunnettuja yksilöitä.

2007: Tavoitteita ja ratkaisuja
Toteutimme Arundina kennelin ja sen kasvattien esittelyyn soveltuvan näyttävän ja visuaalisesti houkuttelevan verkkopalvelun. Lähtökohtana oli irrottautua alalle tyypillisestä harrastelijamaisesti toteutetuista kotisivuista ja luoda laadukasta toimintaa tukeva ja tietosisällöltään kattava verkkopalvelu joka tarjoaa alan harrastajille todellista lisäarvoa ja elämyksiä. Sivustosta haluttiin niin visuaaliselta ilmeeltään kuin kuvitukseltaan poikkeuksellinen ja erottuva, joten valitsimme käyttöön sopivan arvokkaan Roayl -teeman: viktoriaaniset tapetit ja kultakehyksiset potretit! Bling bling. Verkkopalvelun suunnittelun yhteydessä toiminnan uskottavuuden lisäämiseksi asiakkaalle toteutettiin myös laajempaa ilmesuunnittelua (logo, värimaailma ja typografia), jota voidaan hyödyntää asiakkaan muussa viestinnässä ja markkinoinnissa.

Sivuston ylläpitoa varten asiakkaalle toimitettiin joustava ja helppokäyttöinen eAdmin -ylläpitoratkaisu, jolla sivuston ajankohtaisuus, rakenteen ja sisällön hallinta, sivuston taittomallit ja käytön seuranta muodostavat verkkojulkaisuun tarvittavan kompaktin kokonaisuuden.Takaisin

Tutustu verkkopalveluun alla olevassa osoitteessa:
http://www.arundina.fi

Meihin luottavat jo