Pitkäaikaiset asiakasyhteistyösuhteet jatkuvat

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 15.5.2005

Tavoitteenamme on muodostaa asiakkaittemme kanssa pitkäaikaisia yhteistyö- ja kumppanuussuhteita, jossa kehitämme yhdessä yrityksen tai organisaation palvelu- ja viestintäkonsepteja sekä liiketoimintaa verkkoympäristössä. Yhteistyösuhteet ovat kuluneen kevään ja alkukesän aikana jatkuneet useiden asiakkaittemme kanssa. Ohessa muutamia asiakasesimerkkejä viimeaikaisista töistämme.

Pitkäaikaiset asiakasyhteistyösuhteet jatkuvat

Oy 4Pharma Ltd

Toteutimme alunperin vuonna 2002 asiakkaallemme Oy 4Pharma Ltd:lle yrityksen kasvutavoitteisiin sidotun www-palvelun ja sen ylläpitojärjestelmän. Start-up yrityksestä 20 henkeä työllistäväksi kolmen toimipisteen (Turku, Helsinki, Ruotsi) asiantuntijaorganisaatioksi kasvanut yritys kaipasi sivuston uusimista vastamaan paremmin kehittynyttä yrityskuvaansa.

Asiakastyytyväisyys, toteutetuista verkkosivuista saatu hyvä käyttäjäpalaute ja palvelun toimivuus jatkoi yhteistyösuhdettamme 4Pharman kanssa kun tarvetta oli sivujen uusimiseen ja kehittämiseen. Päivitimme asiakkaan teknisen alustan ja laajensimme sivujen hallittavuutta eSite- julkaisujärjestelmällä. Alunperin toteutettujen sivujen graafiseen ilmeeseen oltiin hyvin tyytyväisiä joten sivuille tehtiin kevyt modernisointi ja face-lift ilman että varsinaiseen yritysilmeeseen kajottiin.

Tutustu uusittuun verkkopalveluun osoitteessa: http://www.4pharma.com

European Council for Small Business and Entrepreneurship (ECSB)

Kansainväliselle ECSB -tutkijaorganisaatiolle toteutettiin vuonna 2007 järjestettävää konferenssia varten oma sivusto sekä projektin yhteydessä konferenssin logo. Sivusto toteutettiin kustannnustehokkaasti asiakkaan käytössä olevan eSite -julkaisujärjestelmän laajennuksena. Myös sivuston graafiselta ilmeeltä toivottiin sukunäköisyyttä alunperin toteuttamallemme ECSB:n verkkoilmeelle. Vuonna 2007 järjestettävän konferenssin ennakkomarkkinointi alkaa varsinaisesti vasta syksyllä 2005, mutta jo tässä vaiheessa toivottiin sivuston ja ylläpitojärjestelmän käyttöönottoa konferenssijärjestelyjä varten.

Tutustu verkkopalveluun osoitteessa: http://www.icsb2007.org

Oy Premix Ab

Alunperin vuonna 2001 muoviraaka-aineita valmistavalle Premix Oy:lle suunniteltiin ja toteutettiin www-sivusto kansainväliseen yrityspresentaatioon ja tuotemarkkinointiin. Sivustoa on kehitetty asiakkaan tarpeitten mukaisesti vuosien 2002-2004 aikana, jolloin olemme toteuttaneet erilaisia lisäominaisuuksia erityisesti tuotetietokantoihin ja tuotehakuominaisuuksiin liittyen. Lisäksi olemme toteuttaneet sivustolle asiakastiedon keräämistä helpottavia asiakasratkaisuja.

Vuonna 2005 sivusto haluttiin uusia perusteellisesti ja erityisesti sivuston ilme kaipasi modernisointia sekä selkeää ja helppokäyttöistä käyttöliittymää. Lisäksi asiakkaan käytössä oleva vuonna 2001 toimitettu ja sen jälkeen jatkokehitetty eAdmin -ylläpitojärjestelmä kaipasi päivitystä ja laajennusta julkaisujärjestelmällä.

Määrittelypalaverissa käytiin läpi yrityksen, sen tuotteiden sekä palveluiden nykytilanne ja tulevat kehitystarpeet joiden perusteella teimme asiakkaalle luovutetun strategiasuunnittelman käytettäväksi verkkopalvelun kehitystyökaluna.

Tutustu verkkopalveluun osoitteessa: http://www.premix.fiTakaisin

Meihin luottavat jo