eAdmin Platform 4.0 julkaistu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 1.11.2003

Olemme kehittäneet kuluvan syksyn aikana <B>eAdmin</B> -ylläpitojärjestelmämme perustana olevaa teknistä alustaratkaisua ja julkaisseet sitä täysin uudistuneen <B>eAdmin Platform 4.0</B> -version.

eAdmin Platform 4.0 julkaistu

Kehitystyön pääpainona on ollut uuden eSite -julkaisujärjestelmän ja yksittäisten eAdmin -ylläpitomoduulien integroiminen mahdollisimman helposti käytettäväksi kokonaisuudeksi ja ominaisuuksiltaan toisiaan tukevaksi kokonaisratkaisuksi. Näin kehitetyn järjestelmän laajennettavuus ja skaalautuvuus tarjoavat yritys- tai organisaatiokoosta riippumattomia kokonaispalveluita joita voidaan kasvattaa kustannustehokkaasti tarpeiden kasvaessa.

Uusitun ylläpito-ohjelmistomme myynti kuluvan syksyn aikana on antanut todella hyviä merkkejä työn onnistumisesta. Samoin saatu asiakaspalaute uudesta eAdmin Platform 4.0 -julkaisualusta on ollut todella myönteistä ja erityisesti järjestelmän helppokäyttöisyyttä ja monipuolisia ominaisuuksia on kehuttu.

Kysy lisätietoja uusitusta eAdmin Platform 4.0 -ylläpitojärjestelmästämme:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo