Erikoismuovien valmistajalle kansainvälinen tuotteiden markkinointikanava internetiin

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 8.6.2001

Erikoismuovien valmistajalle kansainvälinen tuotteiden markkinointikanava internetiin

Muoviraaka-aineita valmistavalle Premix Oy:lle suunniteltiin ja toteutettiin www-sivusto kansainväliseen yrityspresentaatioon ja tuotemarkkinointiin.

eAdmin Platformille rakennetut eNews, eStaff, eCareer, eMail, eDoc, eLink, eDistributors sekä eProducts -tietokantojen hallintatyökalut tarjoavat asiakkaalle sivuston dynaamisen hallintamahdollisuuden.

Laajan tuotetietokannan käyttöä helpottamaan luotiin monipuolinen eSearch -hakuohjelma. Sen avulla asiakkaat sekä kansainväliset edustajat voivat hakea erikoismuovimateriaaleja erilaisten ominaisuuksien ja käyttötarkoitusten perusteella.

Runsaan tuotetiedon välittämistä tukevat PDF-muotoiset, ladattavissa olevat ajantasatiedotteet.

Premix Oy

Premix Oy on suomalainen erikoismuovien valmistaja, jolla on sähköä johtavien muovien valmistuksessa markkinajohtajan asema Euroopassa. Yritys sijaitsee pääkaupunkiseudun tuntumassa Nurmijärven Rajamäellä. Työntekijöitä Premixillä on 56, Chicagossa toimii oma myyntiyhtiö ja lisäksi yrityksellä on jälleenmyyjistä koostuva maailmanlaajuinen myyntiverkosto. Vuonna 2000 Premix Oy:n liikevaihto nousi 105 Mmk:aan, josta 7% panostettiin tuotekehitykseen.

Premixillä on kaksi keskeistä tuoteryhmää: sähköjohtavat seosmuovit eli kompaundit sekä muovien värjäyksessä käytettävät väritiivisteet eli masterbatsit. Sähköä johtavissa kompaundeissa osaaminen ja tuotekehitys on erittäin vankkaa ja yrityksen tavoitteena on markkinajohtajuus myös Euroopan ulkopuolella. Masterbatseissa keskitytään vaativimpiin sovelluksiin, joiden markkinat ovat pääasiassa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Premixin tuotteita käyttävät muovia työstävät yritykset, esim. ruiskuvalajat, kalvopuhaltajat jne. Sähköä johtavista muoveista tehdään lopputuotteita, joita käytetään mm. elektroniikkateollisuudessa suojaamaan herkkiä komponentteja elektrostaattisilta purkauksilta aina tuotantoprosessista kuljetukseen ja kokoonpanoon saakka.

Tutustu palveluun: www.premix.fiTakaisin

Meihin luottavat jo