Juvantia Pharma uudisti verkkoviestintänsä

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 24.4.2001

Juvantia Pharma uudisti verkkoviestintänsä

Biolääketieteen huippuosaaja Juvantia Pharma Oy uusi www-viestintästrategiansa vastaamaan paremmin osaamisprofiiliansa ja yrityskuvaansa.

Muuta markkinointia tukeva sivusto rakennettiin dynaamisilta osiltaan eAdmin Platformille, jolloin asiakas voi hallita muuttuvia asiakokonaisuuksia itse.

Juvantia Pharma Oy

Turussa toimiva, vuonna 1997 perustettu Juvantia Pharma Oy työllistää tällä hetkellä lähes 30 lääkekehityksen ammattilaista. Perustuen yrityksen erityisosaamiseen reseptoritutkimuksen alueella, Juvantia tähtää uusien keksinnöllisten lääkkeiden löytämiseen aivojen rappeumasairauksien ja verisuoniseinämäsairauksien hoitamiseksi. Juvantian t&k-salkussa on viisi projektia, joista pisimmälle (kliininen faasi I) on edennyt Parkinsonin taudissa ilmenevien dyskinesioiden lievittämiseen kehitteillä oleva lääke. Juvantian osakkeen omistajia ovat Sitra, Bio Fund Management Oy, BankInvest Group, Investor Growth Capital, Aboa Venture Management Oy sekä perustajat ja yrityksen työntekijät.

Tutustu www-palveluun: www.juvantia.comTakaisin

Meihin luottavat jo