Uuden eAdmin 5 -sisällönhallintajärjestelmän myynti ylitti odotuksemme!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 10.1.2014

Vuonna 2013 kehitettämämme, täysin uuden eAdmin 5 -sisällönhallintajärjestelmän päälle rakennettavia verkkopalveluita on tilattu vuodenvaiheteessa todella runsaasti. Uusi järjestelmä on herättänyt niin paljon kiinnostusta, että kätemme tulevat olemaan täynnä töitä koko ensimmäisen vuosipuoliskon.

Kiireinen kevät edessä

Viime vuoden intensiivinen panostus omaan tuotekehittelyymme kantaa odotetusti hedelmää - ja suoraan sanottuna on ylittänyt omat odotuksemme monin kerroin! Vuonna 2013 julkaistu uusi eAdmin 5 -ylläpitojärjestelmä on herättänyt todella laajaa kiinnostusta ja olemmekin kiertäneet kiinnostuneiden asiakkaiden luona esittelykäynneillä loppusyksystä asti. Uudesta ylläpitojärjestelmästä saatu palaute on ollut todella positiivista ja tilauksia uusista, uuden järjestelmän päälle toteutettavista erilaisista verkkopalveluista on tullut vuodenvaihteessa niin paljon, että projektikalenterimme ovat täyttyneet jo kesäkuulle asti. Kiireinen kevät siis edessä!

Niin vanhat kumppanimme kuin uudetkin asiakkaat ovat olleet kiinnostuneita uudistamaan verkkopalvelunsa ja tehostamaan digitaalista markkinointiviestintäänsä eAdmin 5:n monipuolisilla ja erittäin helppokäyttöisillä työkaluilla.

Uudistamme kevään aikana mm. seuraavien yritysten ja yhdistysten verkkopalvelut:

  • Furuno Finland Oy
  • Väriteollisuusyhdistys ry
  • DelSiTech Oy
  • Yrjö ja Hanna -kodit
  • Suomen Uusiomuovi Oy
  • FCG Finnish Consulting Group
  • Naantalin Energia Oy
  • Kumiteollisuus ry
  • Autoliikenteen Työnantajaliitto ry

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelystä! Soita: 040 8256267

Voit myös laitta meille viestiä:
YhteydenottoTakaisin

Uusi eAdmin 5 -ylläpitojärjestelmä

Eadmin5

eAdmin-ylläpitojärjestelmä on Verkkovaraanin kehittämä, täysin suomalainen ohjelmistotuote, jolla asiakas voi helposti hallita kaikkia verkkopalvelunsa osia. Järjestelmällä ylläpidät vaivattomasti mm. verkkosivuja, intra- ja ekstranetiä, verkkolehteä, kampanjasivuja sekä lähetät näyttäviä uutiskirjeitä. Uusimman, viidennen sukupolven järjestelmän pohjana on jo yli 13 vuoden kehitystyö, jota on tehty asiakkaittemme erilaisia käyttötarpeita kuunnellen.

Luonnollisesti uuden ylläpitojärjestelmän avulla tuotetut sivustot ovat responsiivisia eli skaalautuvat myös mobiilikäyttöön (tabletit, älypuhelimet).

Lue lisää uudesta järjestelmästä:eAdmin 5 -esittely

Meihin luottavat jo