Sopimus mobiilikäyttöön soveltuvan verkkokaupan toteutuksesta

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 19.4.2013

Uudistamme jo pitkään asiakkaanamme olleen Runebergin Kukan yritysilmeen ja verkkopalvelun, jota laajennetaan verkkokaupalla. Responsiivisen suunnittelun periaatteilla toteutettava verkkopalvelu tarjoaa helppokäyttöisen ostomahdollisuuden myös älypuhelimella.

Runebergin Kukka uudistuu

Jo vuodesta 2003 alkanut hedelmällinen ja tiivis yhteistyö Helsingin Töölössä sijaitsevan maailmallakin tunnetun floristiikan edelläkävijän kanssa jatkuu mielenkiintoisella ja haastavalla projektilla. Uudistamme Runebergin Kukan yritysilmeen ja siihen liittyvät liiketilan visuaaliset elementit sekä käyttöön tarvittavat markkinointimateriaalit. Lisäksi verkkopalvelu uusitaan täysin ja sitä laajennetaan yrityksen liiketoimintaa tukevalla ja kehittävällä verkkokaupparatkaisulla. Nykyaikaisen suunnittelun periaatteilla toteutettava verkkopalvelu soveltuu myös mobiilikäyttöön, jolloin sivut skaalautuvat käyttäjän laitteen mukaan näyttöruudulle sopivaksi. Palveluiden ja tuotteiden selailu sekä kukkaostokset hoituvat näin myös älypuhelimella helposti ja vaivattomasti.

Tavoitteena on suunnitella moderni, näyttävä ja yrityksen pitkäaikaista historiaa sekä monipuolista osaamista kunnioittava kokonaisuus laatutietoisille asiakkaille.

Uusi verkkopalvelu ja yritysilme tullaan lanseeraamaan alkusyksystä.

Runebergin Kukka

Runebergin Kukan ja sen käytössä olevan Dan Ward toiminimen historia on pitkä ulottuen aina viime vuosisadan alkuun. Yrityksen toiminnassa yhdistyvät pitkät perinteet sekä palkittujen huippufloristien moderni kädenjälki. Yhdessä ne tarjoavat laatutietoiselle asiakkaalle viimeisteltyjä elämyksiä kukkanautintojen parissa. Runebergin Kukka hoitaa myös pääkaupunkiseudulla monen suuryrityksen kukkatoimitukset, on pitkään vastannut Suomen suurimpien häämessujen koristeluista ja tehnyt yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten huippusuunnittelijoiden kanssa. Yrityksen osakkaana oleva Jouni Seppänen on maailmalla kysytty alan luennoitsija ja kouluttaja, tunnettu ja palkittu floristi sekä alan huippukirjallisuutta julkaissut tekijä.Takaisin

runeberg-kukkapysty

Meihin luottavat jo