Verkkovaraani rekrytoi - töitä tarjolla ohjelmistokehitystiimissämme!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 21.10.2011

Haemme ohjelmistopuolelle tiimin vetäjää, ohjelmistosuunnittelijaa ja tarjoamme lisäksi työharjoittelupaikkoja loppuvaiheessa opintojaan oleville teknisen alan opiskelijoille.

Töitä tarjolla osaajille!

Verkkovaraani alkaa olla jo omalla alallaan konkarin asemassa. Yritystoimintaa meillä on ollut jo reilut 13 vuotta, jonka aikana olemme kehittyneet ja kasvaneet tasaisen maltillisesti. Emme edelleenkään usko pikavoittoihin, vaan aidosti asiakasta palveleviin ratkaisuihin, joita suunnittelemme ja toteutamme pitkäjänteisellä yhteistyöllä asiakkaan tarpeita kuunnellen ja uusia kehittäen. Pisimmät yhteistyösuhteet ovat kestäneet reilusti yli 10 vuotta ja palveluihimme luottavat erilaiset järjestöt sekä monen eri alan yritykset.

Verkkopalveluiden lisäksi toteutamme yhä enemmän mainostoimistoratkaisuja ilmeuudistuksista sähköisiin kampanjoihin, vaikka toimintamme painopiste on edelleenkin verkkosovelluksissa. Viimeiset vuodet olemme hankkineet yhä merkittävimpiä asiakassuhteita ja toteuttaneet yhä suuremmille asiakkaille yhä laajempia ja vaativampia asiakasratkaisuja. Toivomme jatkossakin että palvelumme on joustavaa, nopeaa, laadukasta ja asiantuntevaa. Siksi haemme joukkoomme lisää kokeneita ammattilaisia tai asiansa osaavia nuoria tekijöitä vastaamaan kiinnostavista ja haastavista asiakastöistä sekä pitkäaikaisista asiakassuhteistamme.

Kaipaamme ammattitaitoiseen tiimiimme vahvistusta ohjelmistosuunnittelun puolelle. Palkkaamme tekniseen tiimiimme vetäjän sekä ohjelmistosuunnittelijan. Lisäksi tarjoamme loppuvaiheessa opintojaan oleville teknisen alan opiskelijoille työharjoittelupaikkoja tai mahdollisuuden toteuttaa lopputyönsä meillä. Työtä tehdään mielenkiintoisten ja haastavien asiakastöiden sekä oman tuotekehityksen parissa.

Tarkemmat työkuvaukset ja hakulomakkeet löydät rekryosiostamme:

Avoimet työpaikatTakaisin

Meihin luottavat jo