Ratkaisuja rekrytoinnin hallintaan – Carrière Oy:n verkkopalvelu otettu käyttöön

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 11.2.2008

Ratkaisuja rekrytoinnin hallintaan – Carrière Oy:n verkkopalvelu otettu käyttöön

Uusi, toimintansa aloittanut rekrytointiin, rekrytoinnin ulkoistamispalveluihin ja erityisesti rekrytoinnin suorahakuihin sekä head hunting –palveluihin erikoistunut yritys Carrière Oy etsi verkkopalvelunsa ja yritysilmeensä sekä yritysprofilointinsa suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyökumppania, jolla oli valmiudet niin yritysilmeen luomiseen kuin myös tekniseen toteutukseen vaativalle rekrytointihallinnan järjestelmälle. Vakuutimme asiakkaan toteutetuilla asiakasesimerkeillä, liiketoiminnan ja eri palvelumuotojen ymmärryksellä, graafisen suunnittelun ja käyttöliittymäsuunnittelun osaamisella sekä vaativilla teknisillä toteutuksilla (rekrytoinnin hallintajärjestelmät, kurssihallinnan järjestelmät, asiakasrekisterisovellukset, jne.).

2008: Tavoitteita ja ratkaisuja
Toteutimme Carrière Oy:lle yrityksen perusilmeen ja yritysidentiteetin suunnittelun (logo, värimaailma, typografia) jonka perusteella loimme verkkopalvelun yleisilmeen ja käyttöliittymän sekä asiakkaan palvelumuotojen konseptoinnin ja visualisoinnin. Verkkopalvelun sisällön ja rakenteen helppoon ja joustavaan hallintaan toteutettiin ylläpitojärjestelmä (julkaisujärjestelmä, hakutoiminnot, sähköisten lomakkeiden hallinta, verkkopalvelun käytönseuranta) ja perusratkaisua laajennettiin rekrytoinnin hallintaan ja suorahakuihin soveltuvilla ratkaisuilla.

Jatkosuunnitelmissa on toteuttaa sovelluksia asiakkaan markkinointiviestinnän ja vuorovaikutteisten palveluiden kehittämiseksi sekä laajentaa jo toimitettua rekrytointijärjestelmää monipuolisilla lisäominaisuuksilla ja toiminnallisuuksilla jotta rekrytointijärjestelmä soveltuu Carrière Oy:n vaativien asiakasyritysten tarpeisiin. Tarkoituksenamme on toimia kiinteässä yhteistyössä Carrière Oy:n kanssa ja vastata yrityksen rekrytointijärjestelmien toimittamisesta heidän asiakkailleen.

Kysy lisätietoja rekrytoinnin hallintaa soveltuvista järjestelmistämme:
Sami Pylvänäinen
Gsm. 040 825 6267
Email. sami.pylvanainen a verkkovaraani.fiTakaisin

Tutustu Carrière Oy:n palveluihin alla olevassa osoitteessa:
http://www.carriere.fi

Meihin luottavat jo