Asiakaslehti - Cora Refinish Oy Verkkosivut, Graafinen suunnittelu

Nopea.median avulla toteutettiin asiakkaallemme Cora Refinishille asiakaslehti, joka on julkaistu samasta sisällöstä automaattisesti sekä verkkoon että painoon.

Nopea.media on osa Verkkovaraania ja sen palvelulla on mahdollista automatisoida lehden taitto. Tutustu Nopea.media -palveluun paremmin täällä!

Cora Refinish maahantuo, myy ja markkinoi automaaleja sekä automaalaus- ja kolarikorjauslaitteita ja tarvikkeita. Tämän lisäksi Cora Refinish tarjoaa koulutus ja suunnittelupalveluita. Yrityksen toiminnan lähtökohtana ovat laatu, asiantuntemus ja asiakkaan tarpeista huolehtiminen.

Cora Refinish  Oy julkaisee asiakaslehden sekä verkossa että painettuna käyttäen vain yhtä ylläpitojärjestelmää. Nopea.median ratkaisussa sisällöt syötetään ainoastaan kerran järjestelmään, jonka jälkeen järjestelmä luo sisällöistä sekä verkkoversion että painoversion. Palvelu on helppokäyttöinen eikä siinä ole erillisiä käyttöönottomaksuja. Nopea.median avulla toteutuu niin asiakaskohtainen värimaailma kuin liikkuva kuva.

Oikealla olevien kuvien avulla voit vertailla, miltä lehti näyttää verkossa ja painettuna. Kuvat ovat Coran asiakaslehdestä artikkelista ”Autoilu muuttuu, muuttuuko maalaaminen”. 

1. Kuva - Painettu lehti

  • Kolmipalstainen teksti
  • Lainaukset
  • Sivunumerot

2. Kuva - Verkkolehti

  • Yksipalstaista tekstiä on helppo lukea verkossa
  • Lainaukset nostettu
  • Muita artikkeleita vieressä

Tutustu paremmin Coran verkkolehteen ja lataa painokelpoinen PDF-tiedosto, niin näet miltä sama materiaali näyttää sekä verkossa että painettuna.

Tutustu sivustoon
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
Pakollinen kenttä
 

Meihin luottavat jo