Maanrakennusliike E.M. Pekkinen Oy asiakkaaksi

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 15.10.2012

Uudistamme Pekkisen verkkopalvelun ja toimitamme asiakkaan käyttöön joustavan ratkaisun referenssikohteiden esittelyyn. Uusi verkkopalvelu on tarkoitus ottaa käyttöön keväällä 2013.

Maanrakennusliike E.M. Pekkinen Oy asiakkaaksi

E.M. Pekkinen Oy on jo vuonna 1960 perustettu, pitkät perinteet omaava, vastuullinen, luotettava ja monipuolinen maanrakennusyritys, jonka toiminnassa korostuvat pitkät asiakassuhteet ja hyvä projektihallinta, joka mahdollistaa laajemmatkin kokonaistoimitukset. Yritys tarjoaa palveluitaan perustusurakoista pohjarakentamiseen sekä maakaasu- ja kunnallistekniikkaan. Yritys toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja sen asiakkaina ovat kaupungit ja kunnat sekä suuryritykset (Neste, Fortum, VR, Stockmann, Kaukokiito, jne.). Pekkisen palveluksessa on noin 100 työntekijää ja sen liikevaihto oli vuonna 2011 noin 40 miljoonaa Euroa. Useimmiten yrityksen logona olevaan sympaattiseen majavaan saattaa törmätä tietyömailla tai muissa keskeisissä rakennushankkeissa pääkaupunkiseudulla.

Toimintansa tulemiseksi Pekkinen tarvitsee näyttävän, uskottavan ja paremmin yrityksen laadukasta mielikuvaa tukevan verkkopalvelun, joka esittelee yrityksen monipuolista osaamista ja ammattitaitoa laajojen projektitoimitusten osalta. Referenssitietojen esittelyyn ja hallintaan toimitetaan joustava, tehokas ja helppokäyttöinen ratkaisu, jonka avulla referenssikohteiden ja käynnissä olevien projektien esittely hoituu tyylikkäästi ja eri asiakasryhmiä palvellen.

Uusi verkkopalvelu tullaan ottamaan käyttöön alkukeväästä 2013 asiakkaan sisältötuotannon valmistuttua.Takaisin

Meihin luottavat jo