4Pharmalle uusi organisaatioilme ja verkkopalvelu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 30.8.2012

Bioalan asiakkaittemme hiljaiselo on jatkunut jo pitkään, mutta positiivisiakin uutisia löytyy: 4Pharma on kasvanut tasaisesti ja on omalla alallaan Pohjoismaiden suurimpia yrityksiä.

4Pharma uudistui!

Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä 4Pharman kanssa aina yrityksen perustamisvuodesta 2002 lähtien. Viimeisin, kevään 2012 aikana, toteutettu uudistus kattoi asiakkaan uuden yritysilmeen luomisen, tarvittavien viestintämateriaalien suunnittelun ja toteutuksen sekä uuden verkkopalvelun viestinnän ja markkinoinnin tehostamiseksi.

Lähtökohtana suunnittelulle oli luoda paremmin yrityksen laajentunutta toimintaa ja kasvanutta asiantuntemusta tukeva, uskottava ja ajanmukainen, mutta samalla kestävä, asiallinen ja yrityksen toimintaympäristöön sopiva kokonaisuus. Asiakas oli kovin tyytyväinen joustavaan ja asiantuntevaan palveluumme sekä toimivaan ja näyttävään lopputulokseen. Olisimme mielellään uudistaneet myös asiakkaan logon, mutta toistaiseksi se jäi vielä koskemattomaksi.

4Pharma on erikoistunut Life science -alaan ja erityisesti kliinisten lääketutkimusten tiedonhallintaan ja tilastolliseen analysointiin. Se kuuluu omalla alallaan Pohjoismaiden suurimpiin yrityksiin. Vuonna 2002 Turussa perustetulla 4Pharmalla on toimistot Suomessa ja Ruotsissa sekä Sveitsissä.

www.4pharma.comTakaisin

Meihin luottavat jo