Puutarhaliitto asiakkaaksi

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 25.8.2011

Lähdemme innolla kehittämään uutta kotimaista puutarhamatkailuun soveltuvaa verkkopalvelua.

Avoimet puutarhat - öppna trädgardar

Ensi vuoden elokuussa pidetään valtakunnallinen avointen puutarhojen tapahtumapäivä. Muissa maissa saatujen hyvien kokemusten innostamana Puutarhaliitto ja Svenska Trädgårdsförbundet houkuttelevat suomalaiset kotipuutarhat avaamaan porttinsa 19.8.2012 ja ottamaan vastaan puutarhavierailijoita tapahtumapäivän aikana.

Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumapäivän käyttöön soveltuvan kaksikielisen verkkopalvelun, josta on samalla tarkoitus tehdä yleisestikin kotimaista puutarhamatkailua, puutarhanhoitoa ja alan harrastajia kokoava sivusto. Halukkaat puutarhanomistajat voivat rekisteröityä Avoimet Puutarhat / Öppna Trädgardar -verkkopalveluun ja luoda oman puutarhansa esittelyyn sopivan profiilisivun.

Ennakkorekisteröityminen käynnissä

Verkkopalvelu on tarkoitus ottaa testikäyttöön jo loppuvuodesta. Tiedon kerääminen halukkaista osallistujista on jo aloitettu, joten asiasta kiinnostuneet puutarhanomistajat voivat ennakkorekisteröityä verkkopalvelun käyttäjiksi alla olevissa osoitteissa:

www.avoimetpuutarhat.fi
www.oppnatradgardar.fiTakaisin

Meihin luottavat jo