ECSB–organisaation uusittu verkkopalvelu julkaistu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 19.11.2008

Kansainvälinen kaupallisen alan tutkijaorganisaatio European Council for Small Business and Entrepreneurship (ECSB) julkaisi uusitun verkkopalvelunsa RENT 2008 –konferenssissa Portugalissa.

ECSB–organisaation uusittu verkkopalvelu julkaistu

Kansainvälisen kaupallisen alan tutkijaorganisaation, European Council for Small Business and Entrepreneurship (ECSB), verkkopalvelu toteutettiin alunperin jo vuonna 2003. Laaja verkkopalvelu toimii organisaation tiedotuskanavana, tutkijoiden kohtaamispaikkana sekä pitää sisällään monipuoliset jäsentoiminnan hallintaan liittyvät työkalut (jäsenrekisteritoiminnot, julkaisutietokannat, laskutus- ja maksutoiminnot, jne.). Verkkopalveluun on tehty vuosittain asiakastarpeitten mukaisia kehitystöitä ja mm. laajennettu konferenssisivustolla (ICSB 2007). ECSB:n verkkopalvelun laaja kokonaisuudistus koostui verkkopalvelun ilmeen uusimisesta sekä järjestelmäpäivityksistä ja -laajennuksista. Organisaatioviestinnän kehittämiseen otettiin käyttöön suosittu sähköisten uutiskirjeiden ja postituslistojen hallintaan tehty sovelluksemme.

www.ecsb.orgTakaisin

Meihin luottavat jo