Alzheimer-keskusliitolle uusittu verkkopalvelu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 15.6.2004

Alzheimer-keskusliitolle uusittu verkkopalvelu

Vuonna 1986 perustettu Alzheimer-keskusliitto on potilas- ja omaisjärjestö muistihäiriöistä kärsiville ja dementoituville ihmisille sekä heidän läheisilleen. Keskusliitto on myös eri paikkakunnilla toimivien jäsenyhdistysten keskusjärjestö. Alzheimer-keskusliiton tärkeimmät toimintamuodot ovat tiedotus-, koulutus-, tutkimus- ja kehittämistyö.

Verkkopalvelun uudistamisessa järjestön toiminnot koottiin yhdeksi helposti käytettäväksi palveluksi jonka ylläpitäminen onnistuu keskusjärjestön vastuuhenkilöiltä helposti ja joustavasti. Laajaa tietomäärän hallintaa ja tiedon löytämistä helpottamaan kehitettiin eri kohderyhmien mukaiset profiilinäkymät jotka nostavat kullekin kohderyhmälle olennaiset asiat palvelusta esiin.

Verkkopalvelu rakennettiin kehittämämme eSite -julkaisujärjestelmän varaan, jolla voidaan hallita sekä sivuston sisältöä että rakennetta joustavasti ja vaivattomasti. Verkkopalvelua laajennettiin organisaatioviestintään ja tapahtumahallintaan soveltuvilla ratkaisuilla, verkkokaupalla sekä jäsenorganisaatioiden hallintatyökaluilla. Sivuston jatkokehitysprojekti tuo vielä sivuille jäsenyhdistysten Extranet -palvelun sekä vuorovaikutteisia neuvontapalveluita eri kohderyhmien käyttöön.

Tutustu palveluun osoitteessa:
www.alzheimer.fi

Kysy lisätietoja organisaatioviestintään liittyvistä ratkaisuistamme:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo